To φον ντε τεν φεύγει η BB Cream έρχεται: Δείτε τις 5 καλύτερες!

Οι BB Cream είχαν μείνει στο περιθώριο το χειμώνα μιας και όλες σας θέλετε μια πιο βαριά φόρμουλα. Όχι ότι κάτι τέτοιο είναι σωστό απλά κάπως έτσι έχετε συνηθίζει. Σας αρέσει στις χαμηλές θερμοκρασίες να καλύπτετε και την επιδερμίδα σας με δυνατές φόρμουλες που χαρίζουν ματ αποτέλεσμα και βοηθούν ώστε να σταθεροποιηθούν τα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ που ακολουθούν.

Όσο ο καιρός

ανοίγει προτιμάτε να είναι το δέρμα σας πιο διάφανο, απαλό και γυαλιστερό. Και παράλληλα το blush, οι σκιές και το κραγιόν γίνονται πιο ανάλαφρα και έχουν ανοιξιάτικες κρεμωδης υφές.

Αυτός είναι ο λόγος που η BB Cream επανέρχεται στο προσκήνιο. Αν και θεωρείται ένα προϊόν που έχει ξεχαστεί και οι περισσότερες πιστέψατε ότι trend είναι και πέρασε, δεν είναι έτσι. Οι Κορεάτισσες, από τις οποίες μάθαμε τις ΒΒ Cream συνεχίζουν να έχουν εμμονή με το συγκεκριμένο προϊόν αφού είναι το μοναδικό που καλύπτει μικρές ατέλειες, χαρίζει ενυδάτωση, λάμψη και ένα φυσικό τελείωμα που είναι ότι πρέπει για την Άνοιξη.

Εμείς σας αποκαλύπτουμε τις 5 αγαπημένες μας κι εσείς επιλέγετε εκείνη που σας ταιριάζει.

Maybelline New York Dream Skin BB: Μια oil free φόρμουλα με SPF 30 που μπορείτε να απλώσετε μο πινέλο για πιο ανάλαφρο φινίρισμα ή με το ειδικό σφουγγαράκι αν θέλετε ένα πιο σταθερό αποτέλεσμα.

Smashbox Camera Ready BB Water SPF 30: Επειδή είναι αρκετά ρευστή καλό είναι να την απλώσετε με το beautyblender. Πρόκειται για μια απαλή φόρμουλα που παραμένει σταθερή όμως στην επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Dior, Diorskin Nude BB Cream: Είναι ότι καλύτερο αν θέλετε να αποκτήσετε το no makeup makeup look αφού χαρίζει έξτρα ενυδάτωση στην επιδερμίδα αλλά και απαλή κάλυψη. Επειδή έχει χαμηλό δείκτη προστασίας σας προτείνουμε να απλώσουμε πριν την αντηλιακή σας κρέμα.

Benefit Bigger Than BB Big Easy: Αν έχετε λιπαρό ή μικτό δέρμα τότε πρέπει να τη δοκιμάσετε. Χάρη στην απαλή ρευστή μεν αλλά με φινίρισμα πούδρας υφή της χαρίζει ένα βελούδινο εφέ στην επιδερμίδα.

Bare Minerals Complexion Rescue: Στην ουσία είναι μια ενυδατική κρέμα με χρώμα που σημαίνει BB και CC μαζί. Υπάρχουν 10 διαφορετικές αποχρώσεις ώστε να επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει ενώ χαρίζει έξτρα ενυδάτωση και κάλυψη.

Διαβάστε ακόμη:

Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε απαλά, ηλιοκαμένη επιδερμίδα

Το look της Emilia Clarke στην πρεμιέρα του Game of Thrones ήταν αντάξιο του εμβληματικού ρόλου της

Keywords
Αναζητήσεις
φον ντε τεν mineral
Τυχαία Θέματα