Τροχαίο ατύχημα για Έλληνα ηθοποιό! Έπεσε με τη μηχανή του

Τροχαίο ατύχημα είχε ο γνωστός ηθοποιός Ιωσήφ Μαρινάκης. Λίγο πριν τον συναντήσει η κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” σε βραδινή του έξοδο, ο ηθοποιός έπεσε με τη μηχανή. ‘Οπως εξήγησε ένα αυτοκίνητο του έκλεισε το δρόμο. Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε πως μετά τις δηλώσεις του θα πήγαινε στο νοσοκομείο γιατί είχε χτυπήσει στο χέρι.

«Ναι, όλα καλά. Έπεσα με τη μηχανή, με έκλεισε ένα αυτοκίνητο. Τώρα θα πάω στο νοσοκομείο να δω τι γίνεται. Λίγο το χέρι μου έχουμε… αλλά καλά είμαι», δήλωσε συγκεκριμένα

ο Ιωσήφ Μαρινάκης στον Κωνσταντίνο Ντάφλο.

Ο ηθοποιός είναι λάτρης των μηχανών, αν και αυτές “εγκυμονούν” κινδύνους. «Στο παρελθόν έχω κάνει πάρα πολλές αλητείες. Ως πιτσιρικάς, δούλευα βράδυ, ήμασταν λίγο ανήσυχα παιδιά, κάναμε και τα ξενύχτια μας, νοικιάζαμε μηχανές. Αλλά πάντα όμορφα, χωρίς να ενοχλούμε κανέναν. Ούτε ναρκωτικά και τέτοια πράγματα. Ωραίες αλητείες!», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του.

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης, αναφέρθηκε ακόμα στις δηλώσεις του και στην απουσία του εδώ και δύο χρόνια από την ελληνική τηλεόραση και εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει, ενώ μίλησε και για τα γυρίσματα στην Κύπρο και τις παραγωγές εκεί:

«Μου έχει λείψει λίγο η ελληνική τηλεόραση γιατί είναι δύο χρόνια που δεν έχω κάνει κάτι, αλλά νομίζω ότι κάτι θα έρθει. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Στην Κύπρο είναι μικρότερη η αγορά, έχει μικρότερο μπάτζετ στην παραγωγή και όλα πηγαίνουν ντόμινο, αλλά γίνονται πάρα πολύ καλές προσπάθειες και δεν είναι τυχαίο που στις 8 το πρωί το αεροπλάνο προς Κύπρο είναι γεμάτο Έλληνες ηθοποιούς.»

Δείτε όσα είπε ο ηθοποιός στο «Ευτυχείτε»:

Διαβάστε ακόμα: Αιχμηρά σχόλια για τους παίκτες του Power of Love: “Τους βλέπω εκθηλυμένους, περνάνε περισσότερο χρόνο στον καθρέφτη από τις γυναίκες”!

Έλλη Στάη: “Δεν μπορώ να σηκώνω το τηλέφωνο και να μου λένε… θα κάνετε αυτό”!

Μυρτώ Αλικάκη για Γιώργο Αγγελόπουλο: “Προσωπικά, όσο τον γνώρισα, τον είδα να προσπαθεί…”

Keywords
Τυχαία Θέματα