Η εξομολόγηση της Κατερίνας Μουτσάτσου: “Κανείς δεν ήξερε ότι ήμουν έγκυος, γιατί…»

Η Κατερίνα Μουτσάτσου πριν λίγο καιρό έγινε μαμά για δεύτερη φορά.

Η ηθοποιός απέκτησε ένα ακόμα αγοράκι από τον σύζυγό της Charles Como στις αρχές του Ιούνη και σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” εκμυστηρεύτηκε για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της, κάτι που την οδήγησε στο να μην την δημοσιοποιήσει μέχρι και σχεδόν τον 8ο μήνα της.

“Οι σκέψεις και τα συναισθήματα όταν γίνεσαι μητέρα για δεύτερη φορά είναι συναισθήματα πληρότητας χαράς, υπέρμετρης αγάπης για το καινούριο πλάσμα που έφερες στον κόσμο, αλλά και για το άλλο σου παιδί. Εκεί αισθάνεσαι ότι η αγάπη απλώς αυξάνεται γεωμετρικά και νιώθεις πραγματική ευγνωμοσύνη και ελπίδα για το μέλλον.

“Αυτή η εγκυμοσύνη ήταν αρκετά δύσκολη και γι’ αυτό και δεν την ανακοίνωσα παρά μόνο στο παρά πέντε. Κυριολεκτικά, σχεδόν 8 μηνών ήμουν έγκυος όταν την ανακοίνωσα, όχι μόνο ευρύτερα αλλά και στην οικογένειά μου. Κανείς δεν ήξερε ότι ήμουν έγκυος, γιατί αισθανόμουν ότι έπρεπε να είμαι ήρεμη, να μπορέσω να καταφέρω να φτάσω μέχρι τέλους και ο μόνος τρόπος ήταν αυτός, να μην το ξέρει κανένας και να το πω όταν πλέον θα είναι πολύ κοντά να έρθει το μωράκι στον κόσμο.

Τη μεγαλύτερη υποστήριξη σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν θα μπορούσα παρά να την έχω από τον σύζυγό μου, εφόσον ήταν από τους λίγους που το ήξεραν. Και έτσι ήταν δίπλα μου και με βοήθησε πολύ. Περάσαμε και τους τρεις μήνες σε lockdown στο σπίτι και ήταν αρκετά δύσκολα και ψυχολογικά και πρακτικά και ο άντρας μου ήταν δίπλα μου, όπως κι εγώ. Έτσι όλα πήγαν καλά. Δύσκολο πράγμα το lockdown, δύσκολο πράγμα η εγκυμοσύνη, αλλά αν έχεις τον καλύτερο άνθρωπο του κόσμου για σύζυγο, όλα μοιάζουν πιο εύκολα”, ανέφερε στην συνέντευξή της η Κατερίνα Μουτσάτσου.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα:

Τιμολέων Διαμαντής: Πώς αξιοποίησε τα 50.000 ευρώ που πήρε από το Masterchef;

Σταύρος Γεωργίου: Η κούκλα σύντροφος του σχολιάζει το αποτέλεσμα του τελικού του Masterchef 4!

Άλλος άνθρωπος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ-Δεν πάει το μυαλό σας πόσα κιλά έχασε! 

Keywords
Τυχαία Θέματα