Σταύρος Βαρθαλίτης: Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα του την ώρα που ανακοινώθηκε η νίκη του στο Masterchef

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι ο μεγάλος νικητής του Masterchef 4. Κατάφερε έπειτα από διαδρομή 5 μηνών να κερδίσει τον τίτλο του Έλληνα Masterchef, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, ο τελικός του Masterchef πραγματοποιήθηκε με τους συγγενείς και φίλους των παικτών, αλλά και τους παλιούς τους συμπαίκτες να απουσιάζουν από το πλατό.

Για την ακρίβεια, οι τρεις κριτές, και οι δύο φιναλίστ ήταν οι μόνοι που βρίσκονταν μπροστά τουλάχιστον από τις κάμερες στην κουζίνα

του Masterchef από όπου ανακοινώθηκε σε live σύνδεση η νίκη του Σταύρου Βαρθαλίτη.

Οι συγγενείς του παρακολουθούσαν και εκείνοι τον μεγάλο τελικό από το σπίτι και η κάμερα του STAR βρισκόταν εκεί καταγράφοντας τις αντιδράσεις τους.

Η μητέρα του νικητή ξέσπασε σε κλάματα όταν ανακοινώθηκε η απόλυτη βαθμολογία του γιου της που στην τελευταία δοκιμασία πέτυχε 30/30.

«Έχω τρελαθεί. Είμαι πολύ ευτυχισμένη, πολύ περήφανη, όλα σε υπερθετικό βαθμό. Νιώθω απίστευτη χαρά. Συγκινήθηκα για τους 30 βαθμούς. Έρωτας αλήτης Σταύρος Βαρθαλίτης.

Από την πρώτη στιγμή που πήγε του είπα πήγαινε πάρε το κι έλα. Δεν είχα άλλη σκέψη στο μυαλό μου. Απλά η αγωνία υπάρχει μέχρι την τελευταία στιγμή», δήλωσε η μητέρα του Σταύρου λίγα λεπτά αργότερα.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

Συγκινημένος και ο Σταύρος, όταν αργότερα είδε τα πλάνα με την μητέρα του:

Διαβάστε ακόμα:

Τιμολέων Διαμαντής: Πώς αξιοποίησε τα 50.000 ευρώ που πήρε από το Masterchef;

Σταύρος Γεωργίου: Η κούκλα σύντροφος του σχολιάζει το αποτέλεσμα του τελικού του Masterchef 4!

Άλλος άνθρωπος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ-Δεν πάει το μυαλό σας πόσα κιλά έχασε! 

Keywords
Τυχαία Θέματα