6 τρόποι για να κάνεις styling στο αγαπημένο σου mom jeans (VIDEO)

Το mom jeans είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπας μας, χειμώνα- καλοκαίρι! Γι’αυτό και σήμερα σου δείχνουμε πώς θα το εντάξεις στο καθημερινό σου στιλ ώστε να δείχνει πιο ενδιαφέρον.

#1. Όπως έχουμε πει και σε προηγούμενα άρθρα τα κοντομάνικα πουκάμισα επέστρεψαν στη μόδα και θα τα φορέσουμε πάρα πολύ με τα mom jeans που κρύβουμε στην ντουλάπα μας. Πρόσθεσε ένα ζευγάρι mules ή combat

boots στο outfit και είσαι έτοιμη!

#2. Τα graphic t-shirts έχουν επίσης επανέλθει στη μόδα και θα τα συνδυάσεις με δερμάτινες ζώνες αλλά και στενά μακρυμάνικα top από μέσα, τις λίγο πιο ψυχρές μέρες του καλοκαιριού.

#3. Για πιο βραδινές εμφανίσεις επίλεξε ένα crop top με διαφάνειες και άλλαξε τα conbat boots με ψηλοτάκουνα πέδιλα. Ολοκλήρωσε το look με ένα μαύρο blazer και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

#4. Τα oversized t-shirts δείχνουν υπέροχα φορεμένα με mon jeans. Για σπορ εμφανίσεις πρόσθεσε sneakers ή πάνινα. Για πιο casual looks επίλεξε ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες.

Δες όλους τους τρόπους στο βίντεο που ακολουθεί!

View this post on Instagram

@rikawest x @americanstyle Which outfit would you add to your shopping list??? #asaqueen #ootd #outfit #style #fashion #shoppingonline #momjeans Music @iksonmusic

A post shared by Dress a.s. a Queen of Fashion (@asaqueenoffashion) on Jun 17, 2020 at 10:07pm PDT

Διαβάστε ακόμα: Τα 5 είδη φούστας που θα δεις ΠΑΝΤΟΥ αυτό το Καλοκαίρι!

Τα neon μαγιό των influencers που «έριξαν» το instagram

4 τρόποι για να φορέσεις ακόμα και το πιο απλό t-shirt σου και να δημιουργήσεις μοναδικά looks

Keywords
Τυχαία Θέματα