H γνωστή influencer Danielle Bernstein μας δείχνει ποια φλατ παπούτσια να προτιμήσουμε φέτος!

Η Danielle Bernstein έχει αδυναμία στα φλατ πέδιλα και παπούτσια και τα επιλέγει πολύ συχνά στην καθημερινότητά της. Η όμορφη fashionista, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο που έγινε best seller, μας δείχνει ποια είναι τα αγαπημένα της σχέδια. Φέτος το καλοκαίρι τα φλατ παπούτσια είναι must, καθώς μας χαρίζουν άνεση αλλά και στιλ όλες τις ώρες της ημέρας. Τα σχέδια που κυκλοφορούν είναι πολλά ώστε να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

#1. Τα φλατ πεδιλάκια σε γήινους τόνους είναι στιλάτα

αλλά πάνω από όλα είναι απίσταυτα εύχρηστα! Θα τα φορέσεις σχεδόν με τα πάντα, ταιριάζουν με όλα τα χρώματα και θα ευχαριστηθείς να τα φοράς.

View this post on Instagram

Wanted to share a few more phone shots mixed with lookbook photos of the @daniellebernstein Summer collection launching in a few hours! Im hoping that my small business can continue to take action and steps in the right direction toward true inclusivity and diversity. I can’t wait to share more photos of the beautiful Black women we collaborated with for this launch. And in advance, just can’t thank you guys enough for supporting this. What’s everyone planning on getting?!

A post shared by Danielle Bernstein (@weworewhat) on Jun 16, 2020 at 6:39pm PDT

#2. Η Danielle έχει μια αδυναμία στα πάνινα και τα προτιμάει με πάρα πολλές εμφανίσεις της. Η όμορφη influencer και επιχειρηματίας ποζάρει φορώντας λευκά πάνινα και λευκό παντελόνι και ολοκληρώνει το look με blazer.

View this post on Instagram

Slit front pants and as many anklets as possible tap tap

A post shared by Danielle Bernstein (@weworewhat) on Jun 16, 2020 at 9:10am PDT

#3. Tα ugly sandals μπορεί να είναι ugly (άσχημα) αλλά είναι μόδα και στη μόδα όλα επιτρέπονται! Η Danielle φοράει καφέ σανδάλια και τα συνδυάζει τέλεια με το αγαπημένο της φλοράλ παντελόνι.

View this post on Instagram

yesterday’s driveway digs

A post shared by Danielle Bernstein (@weworewhat) on Jun 13, 2020 at 10:11am PDT

#4. Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να φορέσεις τα λευκά πάνινά σου ή τα sneakers σου με ένα μίνι φλοράλ φόρεμα. Ακολούθησε τα tips της Danielle Bernstein και πρόσθεσε στο look αρκετά αξεσουάρ και κοσμήματα.

View this post on Instagram

Backyard babe

A post shared by Danielle Bernstein (@weworewhat) on Jun 12, 2020 at 7:52am PDT

#5. Αν μπορείς να βρεις ένα ζευγάρι πέδιλα που να είναι τόσο μίνιμαλ που να φαίνεται σχεδόν σαν να μην φοράς παπούτσια, τότε επένδυσε σε αυτά γιατί το αξίζουν!

View this post on Instagram

In the neighborhood

A post shared by Danielle Bernstein (@weworewhat) on Jun 9, 2020 at 10:24am PDT

#6. Αν προτιμάς πέδιλα με «χαρακτήρα» που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση τότε πόνταρε σε πιο statement σχέδια, σαν αυτό που φοράει η Danielle Bernstein στην παρακάτω φωτογραφία.

View this post on Instagram

Been eyeing @tovestudio forever and finally purchased something last week this beautiful brand stands for strength and beauty

A post shared by Danielle Bernstein (@weworewhat) on Jun 7, 2020 at 3:12pm PDT

Διαβάστε ακόμα: Τα 5 είδη φούστας που θα δεις ΠΑΝΤΟΥ αυτό το Καλοκαίρι!

Τα neon μαγιό των influencers που «έριξαν» το instagram

4 τρόποι για να φορέσεις ακόμα και το πιο απλό t-shirt σου και να δημιουργήσεις μοναδικά looks

Keywords
Τυχαία Θέματα