Serum για βλεφαρίδες: Το προϊόν που θα σας σώσει αν είναι αδύναμες!

Η αλήθεια είναι πως τις βλεφαρίδες σας τις ταλαιπωρείτε αρκετά. Το γνωρίζουμε και το γνωρίζετε κι εσείς καλά. Απλώνετε καθημερινά μάσκαρα, αρκετές από εσάς τοποθετείτε extensions, χρησιμοποιείτε το ειδικό ψαλίδι και δυστυχώς δεν κάνετε ντεμακιγιάζ με το σωστό προϊόν.

Αυτοί λοιπόν είναι οι λόγοι που πρέπει να τις φροντίζετε. Και αν θέλετε να είναι υγιείς αρχικά θα πρέπει κάθε βράδυ να απλώνετε σε ένα βαμβάκι μικρή ποσότητα του ιδανικού προϊόντος και να το ακουμπάτε απλά στα μάτια σας χωρίς να τρίβετε.

Στη συνέχεια

να τις ξεκουράζετε αν έχετε πρόσθετες και τέλος να απλώνετε το κατάλληλο serum. Ναι υπάρχει και είναι ό,τι καλύτερο αφού με λίγα λόγια τις θρέφει, τις αναζωογονεί, τις βοηθά να αναπτυχθούν σωστά και τους χαρίζει απίθανη όψη. Πράγματα δηλαδή που όλες σας θέλετε και επιθιυμείτε.

Εμείς βρήκαμε τα καλύτερα της αγοράς. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα δείτε προσεκτικά και κατόπιν να αποκτήσετε εκείνο που σας ταιριάζει.

Neutrogena Lash Enhancer Serum: Με βιοτίνη στη σύνθεση του το απλώνετε εύκολα στη φυσική γραμμή των βλεφαρίδων σας.

Maybelline Lash Sensational Boosting Eyelash Serum: Δυναμώνει τις βλεφαρίδες και τους χαρίζει μήκος και όγκο.

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner: Ενυδατώνει σε βάθος και προσφέρει την απαραίτητη θρέψη χάρη στα πεπτίδια, τα αντιοξειδωτικά και τα αμινοξέα που περιέχει στη σύνθεση του.

L’ Oreal Paris Lash Serum Solution: Χάρη στην πρακτική συσκευασία μπορείτε να το απλώνετε κάθε πρωί στις βλεφαρίδες σας με μία μόνο κίνηση.

Shiseido Full Lash Serum: Πρόκειται για ένα προϊόν κατάλληλο τόσο για τις βλεφαρίδες όσο και για τα φρύδια. Το εφαρμόζεται πρωί και βράδυ και τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εντυπωσιακά.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση:

Το μανικιούρ της Christina Aguilera είναι αφιερωμένο στο πιο επιτυχημένο της album και πρέπει να το δείτε!

Πήρατε τη μεγάλη απόφαση να κόψετε τα μαλλιά σας; Δείτε τα 5 μεγαλύτερα trends!

Keywords
Τυχαία Θέματα