Μπάγια Αντωνοπούλου: Ποιος παρουσιαστής θέλει να συνεργαστεί μαζί της μετά την παραίτηση από το Καλημέρα Ελλάδα;

Πολύ λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για την αποχώρηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, Καλημέρα Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η νεαρή δημοσιογράφος αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή μετά από έντονη λογομαχία που είχε με τον καταξιωμένο δημοσιογράφο.

Μάλιστα, δημοσιεύματα ήθελαν την Μπάγια Αντωνοπούλου να κάνει συζητήσεις για να πάει στο νέο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, Open. ωστόσο χθες Τετάρτη 17 Οκτωβρίου,

ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκαθάρισε ότι οι εν λόγω πληροφορίες δεν ευσταθούν.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής σήμερα Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, αποκάλυψε ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου δέχθηκε κρούσεις για συνεργασία, από παρουσιαστή της ψυχαγωγίας.

«Η Μπάγια Αντωνοπούλου δεν έχει πάρει πρόταση από το Open, αλλά τη βολιδοσκόπησε γνωστός παρουσιαστής της ψυχαγωγίας. Αυτό αν το συνδυάσουμε με το γεγονός ότι παραμένει στον ΑΝΤ1, δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο γιατί στον ΑΝΤ1 είμαστε ένα…», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Ηρώ Δημητροπούλου: Τα σχόλια στο Πρω1νό για τη συνέντευξή της – «Είμαι σοκαρισμένος! Ανοίξτε τα χειρουργεία στα 18»

Keywords
Τυχαία Θέματα