Προβλέψεις Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς με όλους τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις αποφάσεις που θα λάβετε σήμερα με οποιονδήποτε τρόπο. Ζητήστε τους τη γνώμη τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες απαντήσεις που θα σας δοθούν σχετικά με ένα θέμα στην δουλειά σας δεν θα είναι ξεκάθαρες και αυτό θα σας βάλει σε υποψίες και θα σας κάνει να ψάξετε τι πραγματικά συμβαίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθείτε να φτιάξετε ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής καθώς τελευταία έχετε πάρει κάποια κιλά που θέλετε να ξεφορτωθείτε άμεσα. Ναι, αυτό το διάστημα

θα κάνετε πολλά για να καλυτερεύσετε την εμφάνισή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εμπιστευθείτε τους ανθρώπους περισσότερο από ότι συνήθως και ζητήστε τους τη συμβουλή τους. Θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα πάνε πολύ πιο ομαλά αν τα δείτε από μια ουδέτερη ή θετική ματιά και όχι αρνητική.

ΛΕΩΝ

Αν έχετε προσκλήσεις για εξόδους μην αρνηθείτε βγείτε να ξεσκάσετε,να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και από αύριο θα είστε στην δουλειά με πιο ευδιάθετη διάθεση. Ναι, έχετε ανάγκη να δείτε καινούργιες εικόνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε αρκετά κουρασμένοι λόγω του ότι δεν προλαβαίνετε να ξεκουραστείτε όπως πρέπει και θα θέλατε οπότε αν κατά την διάρκεια της ημέρας βρείτε λίγο χρόνο πάρτε έναν υπνάκο θα σας κάνει καλό.

ΖΥΓΟΣ

Είναι σημαντικό για εσάς να βρεθείτε σήμερα με ανθρώπους που σας αγαπούν και θέλουν το καλό σας. Τελευταία έχετε τόσα θέματα να αντιμετωπίσετε και θέλετε να νιώσετε λίγο ασφαλείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βλέπετε μια βελτίωση στα οικονομικά σας και κάνετε κάποιες αγορές για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην ξανοιχτείτε πολύ όμως γιατί θα βγείτε εκτός προυπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να ακούσετε κάποιες γνώμες διαφορετικές σε σχέση με τη δική σας στη δουλειά σας.Το ότι είναι διαφορετικές όμως δεν σημαίνει πως είναι και λάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια πρόταση για δουλειά στο εξωτερικό θα έχετε και φαίνεται πως την σκέφτεστε σοβαρά. Από την άλλη όμως δεν θέλετε να αφήσετε την τωρινή σας ζωή. Σκεφτείτε καλά πριν πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση γιατί θα είναι καθοριστική για το μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή δεν είναι μια εύκολη ημέρα για σας. Δώστε προσοχή σε όποιον σας πλησιάζει και προσέξτε να μην παρασυρθείτε από τα λόγια του και κάνετε πράγματα που αργότερα θα τα μετανιώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πρέπει να γίνετε λίγο πιο ενεργοί σε ότι αφορά τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Ωραία η μοναξιά, ωραίες και οι νύχτες στο σπίτι χωρίς παρέα, αλλά ο άνθρωπος είναι πάνω απ’ όλα κοινωνικό ον.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα