Κόρη γνωστού ηθοποιού διαγωνίστηκε στο The Voice αλλά δεν τα κατάφερε! Πως αντέδρασε ο μπαμπάς της στα παρασκήνια;

Φαίνεται πως το ταλέντο είναι οικογενειακή υπόθεση αν κρίνουμε από τον γνωστό ηθοποιό και την κόρη του. Ο λόγος για την 23χρονη Μαρίλια Μητρούση, κόρη του γνωστού ηθοποιού Μιχάλη Μητρούση, η οποία θέλησε να δοκιμάσει την τύχη στον μουσικό διαγωνισμό του ΣΚΑΙ, The Voice Of Greece. Η ίδια ερμήνευσε το τραγούδι «Σίδερο με ατμό» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με τον μπαμπά της να καμαρώνει στα παρασκήνια, παρέα με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Ωστόσο, η Μαρίλια δεν έπεισε την κριτική επιτροπή, αφού κανείς εξ’ αυτών δεν πάτησε το buzzer για να την διεκδικήσει. Μάλιστα, της επισήμαναν ότι η ερμηνεία της είχε πολλές αστάθεις.

«Το’χεις βρε παιδάκι μου. Λίγη αστάθεια υπήρχε. Αρκετούτσικη δηλαδή, αλλά το λέει η ψυχούλα σου», είπε ο Σάκης Ρουβάς.

«Η φωνή σου θυμίζει μεγαλύτερο σε ηλικία άνθρωπο και περιμένεις και από την επιλογή του τραγουδιού να δεις κάποιον μεγαλύτερο. Για τα 23 σου πιστεύω ότι στα 24 θα είσαι τέλεια και θα έρθεις και θα μας το πεις», σχολίασε ο Πάνος Μουζουράκης, και τότε ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε τη συγγένεια της με τον ηθοποιό.

«Τώρα που σας βλέπω καταλαβαίνω γιατί έχει αυτή την αρετή», είπε ο Κωστής Μαραβέγιας απευθυνόμενος στον Μιχάλη Μητρούση. «Το τραγούδι το ερμήνευσε, δεν το τραγούδησε. Τα πιο πολλά παιδιά έρχονται και τραγουδάνε. Η Μαρίλια το ερμήνευσε. Είναι πάρα πολύ εκφραστική. Έχει πάρει δάνεια από εσάς, γιατί εδώ σίγουρα έχει να κάνει με υποκριτική ικανότητα», πρόσθεσε ο Πάνος.

«Αχγώθηκα πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ τρομακτικό αυτό το πράγμα» σχολίασε η Μαρίλια πηγαίνοντας στα παρασκήνια. «Αφού έπνιξε τη φωνή της», πρόσθεσε ο μπαμπά της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: «Εκεί κατάλαβα ότι θα έρθει κακό! Βλέπω σε ένα τεράστιο τραπέζι τον Κωστόπουλο, δίπλα ακριβώς…»

Keywords
Τυχαία Θέματα