Το κορίτσι του GNTM που «κόπηκε» για τις πλαστικές δηλώνει: «Είμαι πολύ έξυπνη! Υπερτερώ των άλλων ανθρώπων…»

Η Ηρώ Δημητροπούλου συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων, Greece’s Next Top Model. Μπορεί η εμφάνιση της να εντυπωσιάζει, ωστόσο το νεαρό μοντέλο δεν κατάφερε να πείσει την Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Άγγελο Μπράτη, λόγω της αισθητικής επέμβασης που έκανε στο στήθος

αλλά και στα χείλη της.

Ωστόσο, το 18χρονο κορίτσι δεν τα έβαλε κάτω, αφού στη συνέχεια αποφάσισε να συμμετάσχει στα Καλλιστεία, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο τίτλο και οι φήμες υποστηρίζουν ότι έφυγε από το διαγωνισμό κλαίγοντας.

Η ίδια χθες το βράδυ κάθισε «Μετά Τα Μεσάνυχτα» στον καναπέ της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha και μίλησε για τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model αλλά και για την πορεία της στο χώρο του μόντελινγκ.

Η ίδια τόνισε πως δεν την ενδιαφέρει ο χώρος του μόντελιγκ στην Ελλάδα, αλλά θέλησε να δοκιμάσει, ώστε να δει τι μπορεί να κάνει, αλλά κατέληξε πως η χώρα δεν της ταιριάζει. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι σε λίγο καιρό πρόκειται να μετακομίσει στην Αμερική, ώστε να σπουδάσει Business Management and Law, αλλά και να δουλέψει στο χώρο της μόδας.

Μάλιστα, το νεαρό μοντέλο μίλησε για τη σχέση του με τον 19χρονο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Μάριο Σιαμπάνη, και δεν δίστασε να πει ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Σε ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη, τι θα γίνει με την σχέση τους, όταν μετακομίσει στο εξωτερικό, εκείνη απάντησε πως ο σύντροφος της, την στηρίζει και όλα θα πάνε καλά.

Επιπρόσθετα, τόνισε πως είναι υπερ των πλαστικών επεμβάσεων και αν κάποιο κορίτσι θέλει να διορθώσει κάποια ατέλεια στην εξωτερική του εμφάνιση, θα της συστήσει τον δικό της πλαστικό χειρουργό, ενω ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να αλλάξει κάτι στην εμφάνιση της. Η Ηρώ αποκάλυψε ότι ήθελε από 16 ετών να κάνει προσθετική στήθους, καθώς ήθελε να είναι πιο σέξι.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην μόρφωση και υποστήριξε πως φοίτησε στα καλύτερα σχολεία και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Δε θα είμαι αιώνια μοντέλο. Είμαι πολύ έξυπνη. Λόγω μόρφωσης υπερτερώ των άλλων ανθρώπων…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Η Σοφία Παυλίδου ξεκαθαριζει! Τι τρέχει με τον Γιώργο Χρυσοστόμου;

Keywords
Τυχαία Θέματα