Ηρώ Δημητροπούλου: Τα σχόλια στο Πρω1νό για τη συνέντευξή της – «Είμαι σοκαρισμένος! Ανοίξτε τα χειρουργεία στα 18»

Η Ηρώ Δημητροπούλου συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model. Ωστόσο, το 18χρονο κορίτσι δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, καθως οι πλαστικές στο στήθος και στα χείλη της, απόθησαν την κριτική επιτροπή.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Σκουλός και Άγγελος Μπράτης κάλεσαν την μητέρα της στο στούντιο και

την ρώτησαν για τις πλαστικές της κόρης της, σε τόσο νεαρή ηλικία. Η ίδια υποστήριξε πως δεν είναι υπεύθυνη για τις αποφάσεις της κόρης της, αφού ήταν απόφαση της Ηρώς.

Μετά την απόρριψη από το ριάλιτι μοντέλων, η Ηρώ Δημητροπούλου αποφάσισε να δηλώσει στα Καλλιστεία, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο τίτλο.

Το νεαρό μοντέλο χθες το βράδυ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα μεσάνυχτα και μίλησε για την περιπέτεια της στο Greece’s Next Top Model αλλά και για τα σχέδια της στη ζωή.

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η αυτοπεποίθηση του νεαρού μοντέλου, η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε ότι υπερτερή των άλλων ανθρώπων, αφού φοίτησε στα καλύτερα σχολεία, ενώ πολύ σύντομα θα μετακομίσει στην Αμερική, ώστε να σπουδάσει Business Management and Law.

Την εν λόγω συνέντευξη σχολίασε η παρέα του Πρω1νού.

«Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω γνωρίσει έναν πραγματικά μορφωμένο άνθρωπο, και να πει “υπερτερώ των άλλων ανθρώπων”, “είμαι καλύτερος” κτλπ. Είναι ταπεινοί άνθρωποι και λυπάμαι πολύ που ακούω ένα τόσο νέο κορίτσι, να μιλά τόσο αλαζονικά για θέματα μόρφωσης», είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος σχολίασε:«Εγώ λυπάμαι για το μήνυμα που στέλνει αυτό το κορίτσι γιατί είμαι ειλικρινά σοκαρισμένος. Ανοίξτε τα χειρουργεία στα 18! Δηλαδή συγγνώμη κιόλας, μέσα σε αυτή την υπερμόρφωση που έλαβε με την βοήθεια των γονιών της, στα άλλα πράγματα που συζήτησαν είναι και η πλαστική; Δηλαδή μόλις πάτησε τα 18, ήταν όνειρο ζωής να ανοίξει το χειρουργείο για να μεγαλώσει το στήθος; Είναι τώρα μήνυμα αυτό από ένα τόσο νέο κορίτσι που είναι σαν τα κρύα τα νερά; Πόσο θλιβερό, πόσο λυπηρό είναι αυτο το πράγμα;»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Γιατί θα καθυστερήσει η προβολή του MasterChef; Η αποκάλυψη του Ουγγαρέζου στο Πρω1νό!

Keywords
Τυχαία Θέματα