H Angelina Jolie ξανθιά! Σας αρέσει;

Η Angelina Jolie είναι κλασική περίπτωση καστανής. Είναι αυτό που λέμε ότι δεν γίνεται αλλιώς. Είναι αυτό. Αν και την έχουμε δει κατά καιρούς με άλλες αποχρώσεις στα μαλλιά της η εικόνα που της ταιριάζει ή την έχουμε συνηθίσει είναι αυτή με τα σκούρα.

Είναι από τις γυναίκες που οτιδήποτε άλλο είναι ξένο πάνω της. Επίσης τονίζει τα μάτια της και κολακεύει την επιδερμίδα της. Και το γνωρίζει γι αυτό είναι σταθερή εδώ και αρκετά χρόνια στον φυσικό της τόνο.

Παρ’ όλα αυτά πάντα

υπάρχει ένας λόγος για να ανοίξει αρκετούς τόνους το χρώμα. Και αυτή τη φορά αιτία ήταν η νέα της ταινία που ονομάζεται Come Away. Σε φωτογραφία με το cast της ταινίας στο Instagram, είδαμε τη Jolie να φοράει μια πολύ ανοιχτή ξανθιά περούκα με βικτωριανό κότσο. Η ταινία είναι εποχής και ένας συνδυασμός της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων και του Πήτερ Παν.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Oyelowo (@davidoyelowo) στις 13 Οκτ, 2018 στις 11:38 πμ PDT

Η Jolie είχε γίνει ξανθιά και στο παρελθόν για τις ανάγκες των ρόλων της στις ταινίες Girl, Interrupted, Life or Something Like It, και Salt. Σ’ εκείνες τις περιπτώσεις βέβαια τα είχε βάψει στην πραγματικότητα σε αντίθεση με την τελευταία της ταινία. Παρ’ όλα αυτά μας αρέσει με τον δραματικό κότσο.

Σε δηλώσεις της η ηθοποιός τονίζει ότι της αρέσει να παίρνει ρίσκα όσο αφορά την εμφάνιση της. “Όταν ήμουν μικρή υπήρξαν περίοδοι που έβαζα make up σε όλο μου το πρόσωπο ή είχα ανδρόγυνο style. Και μετά ήμουν punk. Τώρα πια είναι σύνηθες για παράδειγμα να βάψεις τα μαλλιά σου μπλε. Στην εποχή μου τα ξεβάφαμε και χρησιμοποιούσαμε μαρκαδόρους” λέει η Jolie

Για την ιστορία η Jolie στην νέα ταινία λέγεται Rose και υποδύεται την μητέρα των δύο κεντρικών ηρώων. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα μέσα στην επόμενη χρονιά.

Διαβάστε ακόμη:

Το animal print στο μανικιούρ είναι το hot trend της σεζόν

Στο μακιγιάζ απλά ακολούθησε το ένστικτό σου

Keywords
Τυχαία Θέματα