Τα χείλη που ζωγραφίζει η Kat Von D είναι σκέτο όνειρο!

Η Kat Von D δεν είναι μια συνηθισμένη make up artist. Είναι πραγματική ζωγράφος. Άλλωστε ξεκίνησε την καριέρα της σαν tattoo artist. Γεννήθηκε στο Μεξικό αλλά μεγάλωσε στην Καλιφόρνια.

Το όνομα της είναι Katherine von Drachenberg και οι γονείς της είναι από την Αργεντινή με καταγωγή γερμανική, ιταλική και ισπανική. Όλες αυτές οι διαφορετικές κουλτούρες την ακολούθησαν στη ζωή της γεγονός που την στιγμάτισε όσο αφορά τη δουλειά της.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kat Von D Beauty (@katvondbeauty) στις 8 Οκτ, 2018 στις 10:06 πμ PDT

Στα 14 σταμάτησε το σχολείο και στα 16 ασχολήθηκε με τα tattoo με μια ιδιαίτερη αδυναμία σε σχέδια που παραπέμπουν σε διαφορετικούς πολιτισμούς, όπως ήταν απόλυτα φυσιολογικό. Μέχρι το 2007 μοναδική της απασχόληση ήταν τα καταστήματα που είχε δημιουργήσει στην Αμερική. Το 2008 όμως αποφάσισε να ασχοληθεί με το make up. Ευτυχώς για όλες εμάς αφού οι σειρές της είναι από τις ωραιότερες και πιο εμπνευσμένες που υπάρχουν. Τα Sephora ζήτησαν από την Kat Von D να δημιουργήσει για χάρη τους μια κολεξιόν μακιγιάζ που να αντιπροσωπεύει τη ζωή και την προσωπικότητα της και από τότε έγινε μόνιμη συνεργάτιδα τους.

Το περιβάλλον και τα ζώα είναι σημεία αναφοράς για εκείνη. Αυτός ήταν και ο λόγος που το καλοκαίρι του 2016 ανακοίνωσε ότι όλα της τα προιόντα θα φτιαχτούν από την αρχή ώστε να είναι vegan. Επίσης την ίδια χρονιά λάνσαρε ένα limoted edition κραγιόν όπου το 20% από τις πωλήσεις του προσφέρθηκε στο Project Chimps, έναν μη κοινωφελή οργανισμό που παρέχη φροντίδα σε χιμπατζήδες.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά εκατομμύρια ακόλουθους και είναι ουσιαστικό ένα έργο τέχνης αφού κάθε φωτογραφία με δημιουργία της είναι τόσο ωραία που δείχνει εξωπραγματική. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα την παράσταση κλέβουν τα χείλη. Με χρώματα υφές και σχέδια που μας έχουν ξετρελάνει.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kat Von D Beauty (@katvondbeauty) στις 17 Οκτ, 2018 στις 12:27 μμ PDT


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kat Von D Beauty (@katvondbeauty) στις 12 Οκτ, 2018 στις 11:22 πμ PDT


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kat Von D Beauty (@katvondbeauty) στις 7 Οκτ, 2018 στις 12:05 μμ PDT


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kat Von D Beauty (@katvondbeauty) στις 1 Οκτ, 2018 στις 2:54 μμ PDT


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kat Von D Beauty (@katvondbeauty) στις 25 Σεπ, 2018 στις 1:41 μμ PDT

Αξίζει τον κόπο να ρίξουμε μια ματιά αφού για να τα δημιουργήσουμε είναι λιγάκι δύσκολο. Θα πρέπει να έχουμε την Von D για να μας βοηθήσει σε αυτό!

Διαβάστε ακόμη:

Τρία γνωστά μοντέλα μας λένε τα μικρά μυστικά τους για ξεκούραστο βλέμμα

Το μακιγιάζ των celebrities που μας έκανε να πιστεύουμε ότι ήταν σε Halloween party (ενώ δεν ήταν)

Keywords
Τυχαία Θέματα