Γιατί θα καθυστερήσει η προβολή του MasterChef; Η αποκάλυψη του Ουγγαρέζου στο Πρω1νό!

Αδιαμφισβήτητα το MasterChef είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν που την περασμένη τηλεοπτική σεζόν κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά και των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η επιτυχία του ήταν μεγάλη και χάρισε στο Star, υψηλά νούμερα στους πίνακες της AGB. Έτσι, οι ιθύνοντες του σταθμού βλέποντας την αποδοχή του κόσμου, θέλησαν να υλοποιήσουν το MasterChef Junior.

Ωστόσο, το project με τους λιλιπούτειους μάγειρες δεν σημείωσε τα αναμενόμενα νούμερα και αυτό ανησύχησε του υπεύθυνους του καναλιού.

Έτσι σύμφωνα με τον ρεπορτάζ του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Πρω1νό και στη στήλη Μέχρι να έρθει η Φαίη, τα διευθυντικά στελέχη του καναλιού της Κηφισιάς, αποφάσισαν να αργήσουν την προβολή του MasterChef, ώστε να είναι σίγουροι για τις αποφάσεις τους.

«Υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για το Master Chef, όχι ότι δεν θα προβληθεί, αλλά ότι αργεί γιατί έχουν λίγο “κολώσει” με τον “φούντο” που έχει φάει το MasterChef Junior. Θέλουν να είναι σίγουροι για την ομάδα και πως θα το στήσουν, γιατί θεωρούν ότι το Junior που δεν πάει καλά, έχει βλάψει το βασικό project», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Το κορίτσι του GNTM που «κόπηκε» για τις πλαστικές δηλώνει: «Είμαι πολύ έξυπνη! Υπερτερώ των άλλων ανθρώπων…»

Keywords
Τυχαία Θέματα