MasterChef: Παίκτης αποχώρησε οικειοθελώς από το reality

Με μια απρόσμενη ανακοίνωση ξεκίνησε το σημερινό συμβούλιο στο «MasterChef», καθώς οι κριτές ανακοίνωσαν την οικειοθελή αποχώρηση ενός διαγωνιζόμενου. Ειδικότερα, ο Χρήστος Πολιτάκης αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, όπως ανακοίνωσαν οι κριτές στο επεισόδιο της Παρασκευής 10/2.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήρε τον λόγο και ανέφερε ότι ο Χρήστος Πολιτάκης θέλησε να θέσει τον εαυτό του εκτός MasterChef για προσωπικούς λόγους. «Τον ευχαριστούμε πολύ για τη μέχρι τώρα παρουσία και του ευχόμαστε τα καλύτερα από καρδιάς», είπε χαρακτηριστικά.

Η απόφασή του στενοχώρησε

αρκετούς συμπαίκτες του, μιας και ο ίδιος είχε αποδείξει στη σύντομη αυτή πορεία του ότι είναι ένας πολύ αξιόλογος και ικανός μάγειρας.

Ωστόσο, από το γύρισμα απουσίαζε και ο Πάνος Ιωαννίδης, καθώς ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και προτίμησε να αποχωρήσει για προληπτικούς λόγους.

«Δεν αποχώρησε οικειοθελώς, μια μικρή αδιαθεσία… τον περιμένουμε πάλι μαζί μας. Χειροκρότημα για τον Ιωαννίδη», σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για την απουσία του Πάνου Ιωαννίδη.

Διαβάστε ακόμα:

 Αντώνης Λουδάρος: Τον «πέθαναν» ξανά – Η οργισμένη ανάρτηση

 Θανάσης Ευθυμιάδης: Αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από τη «Ντόλτσε Βίτα» – «Στην πρεμιέρα με χώρισε η κοπέλα μου»

 Ηλία Βαλάσης για τη μητέρα του: «Αναγκάστηκα να περιθάλψω τον άνθρωπο που σιχαίνομαι»

Keywords
Τυχαία Θέματα