Θανάσης Ευθυμιάδης: Αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από τη «Ντόλτσε Βίτα» – «Στην πρεμιέρα με χώρισε η κοπέλα μου»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη δημοσιογράφο Εύη Λεπενιώτη με αφορμή την επαναπροβολή του «Ντόλτσε Βίτα» στη μικρή οθόνη. Η αγαπημένη σειρά επιστρέφει στο Mega με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας και θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 17:00.

Να θυμίσουμε πως η δημοφιλής κωμική σειρά προβλήθηκε τις σεζόν 1995-1997 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης, κερδίζοντας την αγάπη του κόσμου. Τότε, ο Θανάσης Ευθυμιάδης έκανε τα πρώτα βήματά

του στον χώρο της υποκριτικής, αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια.

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, λοιπόν, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από τη «Ντόλτσε Βίτα». «Το Ντόλτσε Βίτα έβαλε το λιθαράκι του ώστε να απενοχοποιηθούν οι σχέσεις μεγαλύτερης γυναίκας με μικρότερο άνδρα», ήταν τα πρώτα λόγια του Θανάση Ευθυμιάδη.

Περιγράφοντας μια σκηνή που χρειάστηκε να γυριστεί αρκετές φορές, ο ίδιος αποκάλυψε πως έφαγε επτά κομμάτια τούρτα μέχρι να βγει η σωστή λήψη: «Σε μια σκηνή που είχα να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο, επέλεξα ένα τραγούδι του πρωτοεμφανιζόμενου τότε Αντώνη Ρέμου. Σε μια σκηνή έπρεπε να φάω ένα κομμάτι τούρτα. Γυρίσαμε τη σκηνή 7 φορές και έφαγα 7 κομμάτια τούρτα. Μετά έκανα να φάω γλυκό κάνα μήνα».

Όσον αφορά στην αγαπημένη του σκηνή, ο Θανάσης Ευθυμιάδης είπε: «Η αγαπημένη μου σκηνή ήταν όταν έφερα μια άλλη γυναίκα στο σπίτι και μέσα στην κουζίνα ήταν η Παναγιωτοπούλου και η Μπαλανίκα. Μια σκηνή που επίσης δεν θα ξεχάσω ήταν όταν γνώρισα τη Σάσα».

Τέλος, ο ηθοποιός αποκάλυψε και μια πικρή ιστορία από εκείνη την περίοδο, αναφέροντας πως την ημέρα της πρεμιέρας του η τότε σύντροφός του τον χώρισε κι έφυγε από το σπίτι: «Στην πρεμιέρα μού ανακοίνωσε η κοπέλα που είχα τότε ότι φεύγει, ότι δεν νιώθει ασφάλεια μαζί μου και ότι δεν θα μπορεί να κοιμηθεί ήσυχη τώρα που θα με ξέρει όλη η Ελλάδα».

Διαβάστε ακόμα:

 Ηλία Βαλάσης για τη μητέρα του: «Αναγκάστηκα να περιθάλψω τον άνθρωπο που σιχαίνομαι»

 Γιώργος Λιανός: Τα λόγια αγάπης στη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, για τα γενέθλιά της

 Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Πήγα στον Αρναούτογλου κι έπαθα κρίση πανικού μετά τη συνέντευξη»

Keywords
Τυχαία Θέματα