Αντελίνα Βαρθακούρη: Η οικογενειακή φωτογραφία και οι ευχές στον Χάρη Βαρθακούρη για τη γιορτή του

10 Φεβρουαρίου σήμερα και είναι η γιορτή του Αγίου Χαράλαμπου. Στη λίστα με τους εορτάζοντες από τα πρόσωπα της showbiz βρίσκεται και ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο γνωστός τραγουδιστής ήδη από το πρωί δέχεται τις ευχές από συγγενείς, φίλους – διαδικτυακούς και μη – αλλά και συνεργάτες που τον θυμήθηκαν.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη πέρα από τις ευχές που έδωσε κατ’ ιδίαν στον σύζυγο της, θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε, λοιπόν, με τους διαδικτυακούς φίλους της μια τρυφερή φωτογραφία μαζί με τις δύο κόρες τους, Λιόνα και Μελωδία.

«Χρόνια πολλά αγάπη μας», σημείωσε χαρακτηριστικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η αλήθεια είναι πως εδώ και ένα μεγάλο διάστημα η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Η παρουσιάστρια κάνει επιλεκτικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν υπάρχει σημαντικός λόγος ή όταν επιθυμεί να μοιραστεί κάτι δημόσια.

Σήμερα το σπίτι της έχει μεγάλη γιορτή, συνεπώς δεν γινόταν να μην ευχηθεί στον άνδρα της ζωής της και μέσα από το Instagram.

Χρόνια πολλά!

Διαβάστε ακόμα:

 Αντώνης Λουδάρος: Τον «πέθαναν» ξανά – Η οργισμένη ανάρτηση

 Θανάσης Ευθυμιάδης: Αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από τη «Ντόλτσε Βίτα» – «Στην πρεμιέρα με χώρισε η κοπέλα μου»

 Ηλία Βαλάσης για τη μητέρα του: «Αναγκάστηκα να περιθάλψω τον άνθρωπο που σιχαίνομαι»

Keywords
Τυχαία Θέματα