Ηλία Βαλάσης για τη μητέρα του: «Αναγκάστηκα να περιθάλψω τον άνθρωπο που σιχαίνομαι»

Ο Ηλίας Βαλάσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» κι έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Μπέττυ Μαγγίρα και στον Δημήτρη Μακαλιά. Ο ηθοποιός, αφού αποκάλυψε ότι σύντομα θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά, προέβη και σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μητέρα του.

Αρχικά, ο Ηλίας Βαλάσης ανέφερε πως δεν είχε καλή σχέση με τη μητέρα του, μιας και η ίδια ήταν απούσα καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του. Όταν, όμως, αρρώστησε, του ζήτησε να τη φροντίζει κι εκείνος το αποδέχτηκε παρά το γεγονός ότι «ήταν ο άνθρωπος που μισούσε περισσότερο», όπως δηλώνει.

«Με

τη μητέρα μου δεν είχα καμία σχέση. Πριν από πέντε μήνες έπαθε καρκίνο, στο κεφάλι, στους πνεύμονες. Ήρθε μετά από πάρα πολλά χρόνια να μου πει “θα με βοηθήσεις;”. Μια γυναίκα που, στην πραγματικότητα, ήταν απούσα όλα της τα χρόνια.

Πέντε μήνες στο σπίτι, ξεσκ@τίζοντάς την, ξέρετε ότι, τον άνθρωπο που μισούσα πιο πολύ στη ζωή μου, τον αγάπησα στο τέλος. Ξέρετε γιατί; Γιατί η ταπείνωση είναι αυτή που φέρνει την ανύψωση στην ψυχή», ήταν τα λόγια του Ηλία Βαλάση στον αέρα του Open.

Έπειτα, ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι αναγκάστηκε να την περιθάλψει, όμως στο τέλος την αγάπησε: «Ταπεινώθηκα, αναγκάστηκα να περιθάλψω τον άνθρωπο που σιχαίνομαι. Μέσα από αυτή τη διαδικασία τρίφτηκε τόσο πολύ η ψυχή μου που όχι μόνο δεν τη μισούσα πια, αλλά την αγάπησα στο τέλος.

Κι έφυγε μέσα σε έναν μήνα με πολλά δάκρυα που ήταν η συγγνώμη της και η συμπεριφορά η δική μας ήταν η δική μου συγγνώμη».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Λιανός: Τα λόγια αγάπης στη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, για τα γενέθλιά της

 Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Πήγα στον Αρναούτογλου κι έπαθα κρίση πανικού μετά τη συνέντευξη»

 Survivor – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποβολή και η μπηχτή στην παραγωγή

Keywords
Τυχαία Θέματα