Πώς θέλει να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κάθε ζώδιο; (Μέρος ΙΙ)

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και σήμερα σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με όλα όσα θα ήθελε να κάνει ένα ζώδιο εκείνη την ημέρα!

#Λέων
Ο Λέων είναι ένα ιδιαίτερο ζώδιο και θέλει να νιώθει πως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει όλη την προσοχή της αγαπημένης του πάνω του. Γι’αυτόν τον λόγο έχει πολλές

προσδοκίες που αν δεν καλυφθούν απογοητεύεται πολύ.

#Παρθένος
Οι Παρθένοι είναι συνήθως υλιστές και γι’αυτό τον λόγο θα περιμένουν οπωσδήποτε δώρο την ημέρα των ερωτευμένων. Συνήθως δεν θα χαρούν με κάτι μικρό και θέλουν να νιώσουν ότι το δώρο τους είναι επάξιο του τι σημαίνουν για τους συντρόφους τους.

#Ζυγός
Οι Ζυγοί είναι ρομαντικοί άνθρωποι και θέλουν να νιώθουν πως κάτι σημαίνουν για τους αγαπημένους τους. Οι άντρες Ζυγοί θα χαρούν με απλά πράγματα, όπως μια αγκαλιά, ένα φιλί και μια σοκολάτα. Οι γυναίκες Ζυγοί δεν θέλουν ακριβά δώρα, αλλά θέλουν κάποια μικρή έκπληξη που θα τις κάνουν να νιώσουν σημαντικές.

#Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι ζώδια που δεν μπορούν εύκολα να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους. Γι’αυτό προτιμούν να διοργανώσουν οι ίδιοι κάτι για τον Άγιο Βαλεντίνο. Αν νιώσουν πολύ άνετα συναισθηματικά με την αγαπημένη τους τότε μπορεί να την αφήσουν να οργανώσει εκείνη μια όμορφη βραδιά και για τους δύο.

Μπες στο faysbook.gr αύριο για να δεις τι είδους ραντεβού περιμένουν και τα υπόλοιπα ζώδια.

Διαβάστε ακόμα: Πώς θέλει να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κάθε ζώδιο; (Μέρος Ι)

Keywords
Τυχαία Θέματα