Γιώργος Λιανός: Τα λόγια αγάπης στη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, για τα γενέθλιά της

Ο Γιώργος Λιανός εδώ και έναν μήνα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του «Survivor All Star». Ο γνωστός παρουσιαστής ταξίδεψε αρχικά μόνος του προκειμένου να προσαρμοστεί στους ρυθμούς της Καραϊβικής και να φροντίσει τις λεπτομέρειες ώστε να υποδεχτεί την οικογένειά του.

Λίγες ημέρες αργότερα, λοιπόν, η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, και η κόρη τους Βαλέρια – Ασημούλα, τον ακολούθησαν καθώς πρόκειται να περάσουν όλοι μαζί τους επόμενους μήνες στον Άγιο Δομίνικο. Η σύντροφος του Γιώργου Λιανού βρίσκεται από την αρχή στο πλευρό του

και τον στηρίζει σε κάθε επαγγελματική απόφασή του.

Οι δυο τους συνδέονται από μια υπέροχη σχέση, την οποία, βέβαια, προσπαθούν να προστατεύουν από τη δημοσιότητα και να μην την εκθέτουν.

Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την οικογένεια του Γιώργου Λιανού, καθώς η Κωνσταντίνα Καραλέξη έχει τα γενέθλιά της. Ο παρουσιαστής του «Survivor All Star», λοιπόν, θέλησε να της ευχηθεί δημόσια μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram. Ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία της συντρόφου και της κόρης τους και έγραψε λόγια αγάπης.

Σήμερα έχει γενέθλια το κορίτσι μου, δεξιά. Ο άνθρωπός μου. Σε λίγες ημέρες το πολύ μικρό αριστερά. Υπέροχος Φλεβάρης», σημείωσε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Χρόνια πολλά!

Διαβάστε ακόμα:

 Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Πήγα στον Αρναούτογλου κι έπαθα κρίση πανικού μετά τη συνέντευξη»

 Survivor – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποβολή και η μπηχτή στην παραγωγή

 Χριστίνα Μπόμπα: Ταξίδι με τις δίδυμες – Η φωτογραφία από το αεροπλάνο

Keywords
Τυχαία Θέματα