Μαίρη Συνατσάκη: Η κόρη της έκανε τα πρώτα της εμβόλια

Η καθημερινότητα της Μαίρης Συνατσάκη έχει αλλάξει ριζικά τους τελευταίους δύο μήνες, αφού έχει έρθει στη ζωή η κόρη της. Η επιχειρηματίας έχει αφοσιωθεί στη μητρότητα και κάθε μέρα που περνά χαίρεται να βλέπει την κόρη της να μεγαλώνει και να αλλάζει.

Οι δυο τους είναι αχώριστες, μιας και ακόμη και στα επαγγελματικά ραντεβού της Μαίρης Συνατσάκη η μικρή δεσποινίς Στρατή τη συνοδεύει. Μπορεί ο ελεύθερος χρόνος να είναι πολύ περιορισμένος, όμως η influencer προσπαθεί να μην χάνει την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς φίλους της, καθώς μαζί τους μοιράζεται διάφορες σκέψεις, απορίες ή προβληματισμούς

της.

Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή, καθώς η κόρη τους έκανε τα δύο πρώτα εμβόλιά της. Την αποκάλυψη έκανε η γλυκιά μανούλα μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram. Η ίδια δεν μας έδειξε την κόρη της αλλά τη συγκίνησή στο πρόσωπό της που το παιδί της έκανε εμβόλιο.

«Δύο πρώτα εμβόλια τσεκ, το αντιμετώπισε σαν πρωταθλήτρια», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη στη φωτογραφία της.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της στο «Πρωινό μας», η Μαίρη Συνατσάκη δήλωσε για τη μητρότητα: «Είμαι ευτυχισμένη! Όλα ορίζονται από εκείνη, όλος ο χρόνος έχει να κάνει με τη μικρή. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι πάρα πολύ γλυκιά νονά ήδη. Η αδελφή μου είναι τέλεια στον ρόλο της θείας. Είμαι ευτυχισμένη. Έχουμε σκεφτεί όνομα. Δεν θα ακολουθήσουμε τον παραδοσιακό δρόμο».

Διαβάστε ακόμα:

 Αντώνης Λουδάρος: Τον «πέθαναν» ξανά – Η οργισμένη ανάρτηση

 Θανάσης Ευθυμιάδης: Αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από τη «Ντόλτσε Βίτα» – «Στην πρεμιέρα με χώρισε η κοπέλα μου»

 Ηλία Βαλάσης για τη μητέρα του: «Αναγκάστηκα να περιθάλψω τον άνθρωπο που σιχαίνομαι»

Keywords
Τυχαία Θέματα