Το opengov του Χατζησωκράτη

Όπως αποκαλύφθηκε χθες από μια… αθώα ανάρτηση στελέχους της ΔΗΜΑΡ στο facebook, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης είχε στείλει με ομαδική αλληλογραφία σε στελέχη και μέλη του κόμματος την προκήρυξη θέσεων διοικητών και υποδιοικητών σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, για να δει… πόσοι και ποιοι ενδιαφέρονται να τις καπαρώσουν! Ο Χατζησωκράτης, μάλιστα, ενημερώνει πότε λήγει η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων και πληροφορεί τα μέλη του κόμματος για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά!

Συγκεκριμένα, το e-mail Χατζησωκράτη που κυκλοφόρησε στο facebook και επιβεβαίωσε αργότερα και ο ίδιος σε συνομιλητές του, αναφέρει τα εξής:

«ΘΕΜΑ: Στις 27/03/13 λήγει η κατάθεση υποψηφιοτήτων για την εγκατάσταση των Διοικητών (87) και Υποδιοικητών(93) όλων των Νοσοκομείων της χώρας.

Αγαπητοί/ες σύντροφοι/ισσες,

Προκηρύχθηκαν οι θέσεις για την εγκατάσταση των Διοικητών (87) και Υποδιοικητών (93) όλων των Νοσοκομείων της χώρας σύμφωνα με το Νόμο 4052/12. Προκηρύχθηκαν και οι θέσεις όσων έχουν διορισθεί στο εννεάμηνο της τρέχουσας διακυβέρνησης της χώρας.Οι αιτήσεις για κάλυψη των θέσεων πρέπει να γίνουν μέχρι τις 27/03/13 στα οικεία Νοσοκομεία ή στα οικεία ΠΥΔΕ. Πέραν αυτής της ημερομηνίας δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα άλλης υποψηφιότητας. Σας στέλνουμε συνημμένο των κατάλογο των Νοσοκομείων, όπως προέκυψαν από τις συνενώσεις τους, όπου εμφαίνονται και οι θέσεις Διοικητών, Υποδιοικητών. Φροντίστε να κατατεθούν εγκαίρως οι υποψηφιότητες.

Αποστείλατε και σε μας αμέσως μετά τα ονόματα και τα βιογραφικά των υποψηφίων που κατέθεσαν αιτήσεις και για ποιο νοσοκομείο.

Με σχ (σ.σ. συντροφικούς χαιρετισμούς)

Δ. Χατζησωκράτης

Υ.Γ.: Φαίνεται πως υπάρχει βάσει του Ν. 3329 ένα πρόβλημα εντοπιότητας (δηλαδή δεν πρέπει να είναι δημότης του νομού). Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρισθεί αν θα ισχύσει. Για το λόγο αυτό ας υπάρχει και μια προετοιμασία με εναλλακτικές υποψηφιότητες , που θα πρέπει προφανώς να έχουν κατατεθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα