Πετάει το μπαλάκι στον Αλαφούζο ο Τζίγγερ

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα αποφασίσει αν θα προχωρήσουν οι συνομιλίες με τους Άραβες του Τσάκα ή όχι, σύμφωνα με τους κύκλους του Βαρδινογιάννη...

Το πινγκ πόνγκ συνήθως παίζεται ανάμεσα σε δύο. Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού παίζεται και με τρεις. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης πετάει το μπαλάκι στον Γιάννη Αλαφούζο σχετικά με το μέλλον του νέου Άραβα που εμφάνισε ο Βλάσης Τσάκας
στον Παναθηναϊκό.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού αλλάζει τη στάση του για τον φερόμενο ως Σαουδάραβα πρίγκιπα. Από την επιφυλακτικότητα των προηγούμενων ημερών φαίνεται να... πείθεται από τη Συνέντευξη Τύπου του Βλάση Τσάκα που δόθηκε σε ξενοδοχείο της οικογένειάς του.

Οι περίφημοι κύκλοι του Τζίγγερ διαρρέουν πως η νέα στάση του μετόχου του 54,7% του Παναθηναϊκού είναι «ας αποφασίσει ο Αλαφούζος για το νέο επενδυτή του Τσάκα».

Οι άνθρωποι του Γιάννη Βαρδινογιάννη λένε πως αν τα έγγραφα που προσκόμισε η πληρεξούσιος δικηγόρος του Σαουδάραβα πάρουν την έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, τότε αυτός που θα αποφασίσει για το μέλλον της συγκεκριμένης προσπάθειας δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Αλαφούζο.
Keywords
Τυχαία Θέματα