Επιχειρηματικό φαινόμενο!

Ο Ψυχίατρος αναλύει την επιχειρηματική ευφυΐα του Σαουδάραβα μεγιστάνα που θα σώσει τον Παναθηναϊκό και θα τον βγάλει επιτέλους από τη μιζέρια...
Ο «Πρίγκιπας» έκανε ρόμπα όλους τους συμπατριώτες του, παραδίδοντας μαθήματα χειρισμών σε επενδυτική διαπραγμάτευση!

Αν έχεις καλό σεναριογράφο, πολύ καλούς ηθοποιούς και έναν εξαιρετικό σκηνοθέτη, τότε μπορείς να δημιουργήσεις μία υπερπαραγωγή! Ανάλογη με εκείνες του Hollywood ή του Bollywood
καλύτερα, για να είμαστε μέσα στο αραβικό κλίμα. Την ώρα που το κάρο προσπαθεί να ξεκολλήσει με τα χίλια ζόρια από τη λάσπη που το έχει ρίξει η οικογένεια Βαρδινογιάννη, παρουσιάζεται ξανά ο Τσάκας, η κουστωδία του και ο Πρίγκιπας που τάζει εκατομμύρια αλλά τις εταιρείες του φοβάται να της πει.

Ο Ψυχίατρος επειδή δεν πάει πολύ καλά στα μυαλά και είναι γνωστός για τα «κολλήματα» που μπορεί να αποκτήσει, σας αποκαλύπτει πώς ο ΤσακοΠρίγκιπας βάζει τα γυαλιά στους συμπατριώτες του επιχειρηματίες. Παραδίδει τσάμπα μαθήματα διαπραγματεύσεων και κανείς δεν πρέπει να θεωρεί παράλογα τα παρακάτω που ειπώθηκαν στη παρωδία του Συντάγματος:

* Για πρώτη φορά υποψήφιος αγοραστής μίας εταιρείας δηλώνει διατεθειμένος να βάλει 55 εκατομμύρια ευρώ χωρίς να έχει ελέγξει πρώτα την ΠΑΕ. Χωρίς να έχει το παραμικρό στοιχεία στα χέρια του, βασιζόμενος απλά σε όσα του έχουν πει οι συνεργάτες του, οι οποίοι κατά το παρελθόν έκαναν παιχνίδι με άλλους Άραβες.

* Για πρώτη φορά υποψήφιος αγοραστής μίας εταιρίας παρουσιάζεται στο ευρύ κοινό μέσω... Skype, πριν καλά-καλά συνομιλήσει με τον μεγαλομέτοχο της εταιρίας.

* Για πρώτη φορά υποψήφιος αγοραστής «ντρέπεται» να παρουσιάσει προς τους εκπροσώπους του Τύπου τις εταιρίες, στις οποίες είναι μέτοχος και από τις οποίες βρίσκει τα λεφτά για την επένδυση. Ούτε στον άπειρο κόσμο του google δεν υπάρχει κάποια πληροφορία, ούτε και ο ίδιος θέλησε να παρουσιάσει τις επιχειρηματικές του κινήσεις. Τέτοια ντροπή πια; Τι έχει; Σκυλάδικα ή στριπιτζάδικα και δεν θέλει να πει, ώστε να τον τσεκάρουν οι πάντες; Μάλλον την... αρρώστια του Σουλτάν κόλλησε και είναι μυστικοπαθής.

* Για πρώτη φορά υποψήφιος αγοραστής φιλοξενείται σε ξενοδοχείο που ανήκει στην οικογένεια του μεγαλομετόχου της εταιρείας και δεν έχει συναντηθεί ποτέ με τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο. Μόνο οι δικηγόροι, όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις.

* Για πρώτη φορά υποψήφιος αγοραστής κάνει προγραμματικές δηλώσεις, χωρίς να ξέρει αν το Ελληνικό κράτος (ΕΕΑ) μπορεί να του δώσει την άδεια για να αναλάβει την εταιρία.

* Για πρώτη φορά υποψήφιος αγοραστής εκπροσωπείται σε μία χώρα, από έναν κατηγορούμενο για απάτες, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με απίστευτα πράγματα κατά το παρελθόν.

* Για πρώτη φορά υποψήφιος αγοραστής υποστηρίζει πως έχει παραδώσει εγγυητική 15 εκατομμυρίων στην απέναντι πλευρά και εκείνη λίγες ώρες αργότερα το διαψεύδει!

* Θέλετε και άλλα για να καταλάβετε ότι μιλάμε για τεφαρίκι πραγματικό; Για ένα φαινόμενο των
Keywords
Τυχαία Θέματα