Η συνέντευξη τύπου του Final - 4

Μόλις ολοκληρώθηκε στο Ciragan Palace η συνέντευξη Τύπου των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο Final - 4 της Κωνσταντινούπολης. "Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε", τόνισε ο Ομπράντοβιτς.

Ακολουθούν τα κυριότερα σημεία:

Πρώτος έλαβε το λόγο ο Τζόρντι Μπερτομέου, καλωσορίζοντας τον κόσμο: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα πραγματοποιήσουμε το Final – 4 στην Κωνσταντινούπολη. Ελπίζω να το απολαύσετε όλοι. Θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία της Τουρκίας αλλά και το Δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης που έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες
για την διοργάνωση. Επίσης να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς και φυσικά τις Turkish Airlines. Ελπίζουμε να απολαύσετε τους αγώνες που θα γίνουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Ο αριθμός των επισκεπτών αναμένεται στις 15.000"."Δεν μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο Final-4, αλλά λέω ότι ανά την υφήλιο περίπου 50 εκ. άνθρωποι μας παρακολουθούν. Έχουμε αποκτήσει μεγάλη εμπειρία. Παράλληλα διοργανώνεται και το πρωτάθλημα των μικρών ομάδων. Ελπίζω να ζήσουμε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο”.

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας, Τουργκάι Ντεμιρέλ τόνισε από την πλευρά του: "Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να διοργανωνουμε το Final - 4στην όμορφη αυτή πόλη. Θα φιλοξενήσουμε στην πόλη μας τις τέσσερις ομάδες και τους οπαδούς τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέλαβαν για τη διοργάνωση. Έχουμε διοργανώσει αρκετές μεγάλες διοργανώσεις και είμαστε πολύ έμπειροι. Ελπίζω να διασκεδάσουμε πράγματι τους αγώνες μπάσκετ. Καλή επιτυχία σε όλους τους παίκτες και προπονητές. Όπως πάντα θα κερδίσει ο καλύτερος", ενώ προέτρεψε τον κόσμο να δώσει το παρών στο Σινάν Ερντέμ.

Ακολούθησε ο πρόεδρος των Turkish Airlines, Χαμντί Τόπτσου: "Θέλω να σας ευχαριστήσω που βρίσκεστε εδώ. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει παρόμοιες σημαντικές διοργανώσεις και έχουμε συνάψει συνεργασία με την Euroleague. Έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στην Τουρκία το Final - 4. Είχαμε πει ότι θα μεταφέρουμε όλες τις ομάδες και το κάναμε. Ευχόμαστε και στις τέσσερις ομάδες καλή επιτυχία σε όλους. Θα συνεχίσουμε από την πλευρά μας να συμβάλλουμε στην καλύτερη δυνατή διοργάνωση της Ευρωλίγκας. Η Κωνσταντινούπολη είναι μία ιστορική πόλη και αποτελεί σταυροδρόμι στις αερογραμμές. Ο Δήμαρχος είναι στο πλευρό μας. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την βοήθεια, όπως άλλωστε και όλους όσοι μας βοήθησαν. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες".

Στη συνέχεια πήρε το λόγο, ο Δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Καντίρ Τοπμπάς, ο οποίος τόνισε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν για αυτή την διοργάνωση. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουμε την πόλη μας ένα αθλητικό κέντρο. Τώρα βλέπουμε ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να διοργανώνουμε το Final - 4 της Ευρωλίγκας. Υπάρχει αγωνία στους φιλάθλους του μπάσκετ. Θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Οι άνθρωποι ελπίζουμε να αποχωρήσουν με καλές εντυπώσεις από την πόλη μας".

Από τους προπονητές, πρώτος το λόγο πήρε ο Γιό
Keywords
Τυχαία Θέματα