Το παραμύθι του Γκόντζου, του Βέλιτς και του Φαλκάο...

Για χάρη του πρώην άσου της Ρίβερ Πλέιτ και της Πόρτο θα γινόταν ακόμη και «κακοδιαχειριστής» ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σύμφωνα με το «Derby News»! Μόνο στα λόγια φυσικά, που είναι... εγγύηση.
Τον Ρανταμέλ Φαλκάο θα έφερνε στον Παναθηναϊκό ο Βέλιτς. Προφανώς θα τον πλήρωνε απ' την τσέπη του...Ο εκδότης της εφημερίδας που είχε κόκκινο λογότυπο «Derby News» και επί σειρά ετών ρεπόρτερ σε θέματα Παναθηναϊκού Κώστας Γκόντζος δεν περιορίζεται όπως συνηθίζει σε μια απλή
αντιγραφή άρθρου από το «ιντερνέτ (sic)», όπως αποκαλεί ο ίδιος τον χώρο του διαδικτύου. Εμπλουτίζει τη σημερινή αντιγραφή άλλων άρθρων που γεμίζουν τη σελίδα του και με δικές του απόψεις για τα τεκτενόμενα στον Παναθηναϊκό.
Τίποτα το καινούριο, τίποτα το εξαιρετικό, βέβαια. Απλή, καθημερινή προπαγάνδα στα όρια καλοκαιρινής θεατρικής επιθεώρησης. Για όλα φταίει όπως συνήθως ο κόσμος.
Ξεχωριστή αναφορά γίνεται και στον μοναδικό τεχνικό διευθυντή που αγαπήθηκε τόσο από τη συγκεκριμένη εφημερίδα, τον Γιάσμινκο Βέλιτς. Σύμφωνα με τα γραφόμενα του Γκόντζου, ο άνθρωπος που έστησε τη θεαματική ομάδα του Ζοζέ Πεσέιρο το 2008 μετά τις μεταγραφικές επιτυχίες του Ντάμε Ντόι (23 ματς, 3 γκολ) και των δανεικών Μανούτσο Γκονσάλβες (9 ματς, 4 γκολ) και Χέλντερ Πόστιγκα (14 ματς, 2 γκολ) θα έφερνε, λέει, στον Παναθηναϊκό και τον Ρανταμέλ Φαλκάο. Επανήλθε στη μόδα βλέπετε με τις δύο γκολάρες που σημείωσε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, όπου η ομάδα του η Ατλέτικο Μαδριτης επικράτησε 3-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Ναι για τον γνωστό Φαλκάο μιλάμε. Αυτόν που αναδείχθηκε δυο συνεχόμενες χρονιές πρώτος σκόρερ στο Γιουρόπα Λιγκ. Πέρυσι με την Πόρτο και εφέτος με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Και η προπαγάνδα επιμένει: Ο Βέλιτς, ο άνθρωπος δηλαδή που σε μια χρονιά έφερε τρεις επιθετικούς οι οποίοι όλοι μαζί πέτυχαν εννέα (9) γκολ, θα έφερνε τον Φαλκάο στον Παναθηναϊκό. Τον Φαλκάο, ο οποίος από το 2008 μέχρι σήμερα έχει πετύχει 123 γκολ. Σχεδόν 30 γκολ μέσο όρο ανά σεζόν!
Οι 10 ακριβότεροι της οικογένειας
Μιχάλης Κωνσταντίνου (Ηρακλής) 13
Εμάνουελ Ολισαντέμπε (Πολόνια) 2,6
Γιόνας Κόλκα (Αϊντχόφεν) 2
Νίκος Σπυρόπουλος (Πανιώνιος) 1,8
Αντονι Σέριτς (Λάτσιο) 1,8
Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ) 1,6
Πάουλο Σόουζα (Ιντερ) 1,6
Μαρσέλο Μάτος ** (Κορίνθιανς) 1,1
Σεμπαστιάν Ρομέρο (Αβελανέδα) 1,1
Γιοσού Σαριέγκι (Αθλέτικ Μπιλμπάο) 0,8

* Τα ποσά είναι σε εκατομμύρια ευρώ και τα στοιχεία είναι από το transfermarkt.de
** Το 2007 ο Παναθηναϊκός απέκτησε το 25% των δικαιωμάτων του ΜάτοςΚαι εδώ δεν αμφισβητείται η ποδοσφαιρική διορατικότητα του Βέλιτς, ή παλαιότερα του Βέλιμιρ Ζάετς. Αυτό που δεν καταλαβαίνει ή κάνει ότι δεν καταλαβαίνει ο Γκόντζος και όσοι επιμένουν να αποθεώνουν την πολιτική της μιζέριας, της μικροπρέπειας και της υποταγής και της υποτέλειας στις παράγκες και στα βρόμικα κυκλώματα που ελέγχουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ότι ο Βέλιτς μπορεί να εντόπισε τον κάθε Φαλκάο, ωστόσο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ουδέποτε θα έδινε τα τέσσερα (4) ε
Keywords
Τυχαία Θέματα