Το πιο… σαδιστικό διπλό στο «εξοχικό» (vid)

Σαν σήμερα, στις 29/10 2006 η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού πετύχαινε μία από τις επικότερες ανατροπές της ιστορίας της και κέρδιζε με 73-74 τον ΟΣΦΠ μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 73-74 - Από το αθλητικό έντυπο ΟΜΑΔΑ της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑΥπό τις
οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μάικ Μπατίστ και Δημήτρη Διαμαντίδη, ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό στο «σπίτι» του με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Άλλες φορές αγχωτικά, άλλες εύκολα, άλλες έσπασε την έδρα των Πειραιωτών, έχοντας μειονέκτημα έδρας, ενώ άλλες φορές το έκανε στην κανονική περίοδο της Α1 ή σε αγώνα κυπέλλου.

Αλλά νίκη όπως αυτή που πέτυχε σαν σήμερα στις 29 Οκτωβρίου 2006, έχουν την τύχη να την παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι… once in a lifetime! Τέτοια ανατροπή, πέρα από κάθε φαντασία μόνο η ομαδάρα που λίγους μήνες μετά κατέκτησε το triple crown, μόνο εκείνος ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μπορούσε να κατορθώσει.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα πανηγύρια του τότε προπονητή του Ολυμπιακού Πίνι Γκέρσον, 44 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ματς και θα καταλάβετε πόσο μεγάλο είναι το σοκ που έπαθαν στον Πειραιά…

Ο Μάικ Μπατίστ μείωσε αρχικά στους 3 πόντους, με εύστοχο… τρίποντο, αφού οι παίκτες του ΟΣΦΠ τον άφησαν αμαρκάριστο.

Εν συνεχεία ο Πεν ευστόχησε σε μία από τις 2 βολές, έπειτα από φάουλ που του έκανε ο Τσαρτσαρής. Ο τρελάρας Μπετσίροβιτς μείωσε γρήγορα στους δύο και στην επαναφορά ήρθε η «παγωμάρα» στο Φάληρο. Ο Μουλαομέροβιτς είδε την μπάλα να καταλήγει στα «πλοκάμια» του Διαμαντίδη, ο οποίος πάσαρε στον Μπατίστ. Ο θηριώδης σέντερ πέτυχε το καλάθι, κέρδισε και φάουλ, ήταν εύστοχος στη βολή και πάγωσε για τα καλά τον Ολυμπιακό, οι φίλαθλοι του οποίου μέχρι και σήμερα δεν μπορούν να καταλάβουν πώς έχασαν αυτό το ματς.
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 73-74 σαδιστική νίκη! από GreenZoneGr
Keywords
Τυχαία Θέματα