Δυσχεραίνει η επιστροφή στη Λεωφόρο

Δύσκολη η επιστροφή του Παναθηναϊκού στη φυσική του έδρα, αφού το κόστος εργασιών στη Λεωφόρο ανέρχεται στα 1,3 εκατομμύρια Ευρώ!

Δυσχεραίνει η επιστροφή στη Λεωφόρο, παρά τις αισιόδοξες προβλέψεις και υποσχέσεις του Γιάννη Αλαφούζου στον κόσμο του Παναθηναϊκού για μετακόμιση στην ιστορική έδρα της ομάδας.

Μετά από την έκθεση των εμπειρογνωμόνων και την
καταγραφή του κόστους των αναγκαίων εργασιών για τη μεγάλη επιστροφή, το ποσό που θα χρειαστεί να δαπανηθεί ανέρχεται στα 1,3 εκατομμύρια Ευρώ!

Αυτή τη στιγμή, ο Παναθηναϊκός πληρώνει για ενοίκιο ποσό που φτάνει στα 1,2 εκατ. ευρώ για τη χρήση του Ολυμπιακού Σταδίου, ενώ ακόμα υπάρχουν οφειλές από το παρελθόν στη διοίκηση του σταδίου, οι οποίες, εύλογα, θα πρέπει να καλυφθούν ανεξαρτήτως της έκβασης στην υπόθεση της Λεωφόρου.

Το πιο ανησυχητικό βέβαια είναι αυτό που προβλέπεται στον νόμο της Διπλής Ανάπλασης, ο οποίος χαρακτηρίζει «πράσινη» την έκταση του οικοπέδου και ως εκ τούτου η Πολεοδομία δεν επιτρέπει την πραγματοποίηση έργων. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, δεν επιθυμεί την αναμόρφωση της Λεωφόρου.

Όπως διαφαίνεται, λοιπόν, η υπόθεση της επιστροφής του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο καθίσταται σχεδόν αδύνατη, αφού το κόστος των εργασιών είναι υψηλότατο, αλλά, στο βάθος, δεν είναι επιθυμητή η μετακόμιση του ποδοσφαιρικού τμήματος στο Απόστολος Νικολαΐδης από όσους κινούν τα νήματα στη Διπλή Ανάπλαση, όπως ακριβώς έχει γίνει και με σχεδόν όλα τα ομαδικά αθλήματα του Ερασιτέχνη, πλην του γυναικείου μπάσκετ...
Keywords
Τυχαία Θέματα