Ανοδική πορεία και με το Ρέθυμνο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:00 το Ρέθυμνο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος στοχεύοντας να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Στις 14:00 η κλήρωση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος...

Την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Basket League ρίχνει σήμερα ο Παναθηναϊκός
εναντίον του Ρεθύμνου (19:00, NET) στο Ο.Α.Κ.Α.

Μετά την καλή εμφάνιση στη Λιουμπλιάνα και τη σημαντικότατη νίκη που πέτυχε το Τριφύλλι εναντίον της Ολίμπια, οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία, να παρουσιάσουν θέαμα στον κόσμο που θα ανηφορίσει στο κλειστό και να δέσουν περισσότερο ως ομάδα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πλην του Βασίλη Ξανθόπουλου, ο οποίος δεν πήρε μέρος στη χθεσινή προπόνηση επειδή έχει προσβληθεί από ίωση και προτιμήθηκε να παραμείνει κλινήρης, ώστε να αναρρώσει. Η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή από το ιατρικό τιμ της ομάδας.
Παράλληλα, ο προπονητής του Τριφυλλιού μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο:

«Το Ρέθυμνο είναι μια ομάδα που έχει… άγνοια κινδύνου. Κάνει το παιχνίδι του και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον αγώνα και θέλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι.

Ερχόμαστε από ένα ταξίδι, ακολουθεί άλλο ένα και ένας αγώνας για την Ευρωλίγκα μετά τον αγώνα με το Ρέθυμνο. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί όσο χρειάζεται και όσο πρέπει στο παρκέ, από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης».
Για το παιχνίδι μίλησε και ο Ντέργουιν Κίτσεν στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο είναι πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί προσπαθούμε να βρούμε τη χημεία μας. Αντιμετωπίζουμε όλους τους αγώνες με μεγάλη σοβαρότητα, γιατί αναγνωρίζουμε όλοι πως μέσα από κάθε έναν από αυτούς θα γινόμαστε καλύτεροι.

Δεν έχει σημασία ποιος είναι απέναντί μας. Για εμάς αυτή τη στιγμή αυτό που έχει σημασία είναι να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Το Ρέθυμνο είναι μια σοβαρή ομάδα, θα είναι σίγουρα καλύτερη από ότι ήταν στο τουρνουά στην περίοδο προετοιμασίας όταν την αντιμετωπίσαμε. Έχουμε μία μέρα να προετοιμάσουμε το παιχνίδι όπως πρέπει και να εμφανιστούμε όπως θέλει ο προπονητής μας».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στις 14:00, στα γραφεία της ΕΟΚ, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στο δρόμο για την κατάκτηση του πρώτου στόχου της χρονιάς. Στην κληρωτίδα εκτός του Τριφυλλιού θα μπουν ακόμα Ολυμπιακός, Καβάλα, ΚΑΟΔ. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 22 Δεκεμβρίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα