«Φουλ» επίθεση για το «διπλό»

Με στόχο να παίξει επιθετικά από το πρώτο ημίχρονο και να παλέψει για ένα γρήγορο γκολ θα μπει στο Γεντί Κουλέ ο Παναθηναϊκός (17:15, NS1).
Όπως γράψαμε και από χθες, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, σύμφωνα με όσα έχει δείξει στις τελευταίες προπονήσεις του Παναθηναϊκού,
σκοπεύει να παρατάξει ένα άκρως επιθετικό σχήμα στην Κρήτη, με σκοπό να πάρει τα ηνία του αγώνα από το πρώτο ημίχρονο σε ένα δύσκολο γήπεδο.

Το σχήμα που φέρεται πως έχει επιλέξει ο προπονητής του Παναθηναϊκού θυμίζει αρκετά τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε το Τριφύλλι στο τελευταίο εικοσάλεπτο κόντρα στη Λάτσιο.

Στις δύο πτέρυγες της επίθεσης θα κινούνται οι Κουίνσι Οβούσου και Ιμπραΐμ Σισοκό και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα αγωνιστεί πίσω από τον προωθημένο Χοσέ Τοτσέ.

Ως αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Βίκτορ Βιτόλο και Ζέκα. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Αντρέ Πίντο και Σέμα Βελάσκες. Στο δεξί άκρο θα αγωνιστεί ένας εκ των Γιούρκα Σεϊταρίδη και Στέργο Μαρίνο, ενώ στο αριστερό υπάρχει η πιθανότητα να δοκιμαστεί ο Διαμαντής Χουχούμης, αντί του Νίκου Σπυρόπουλου. Τερματοφύλακας θα είναι ο Ορέστης Καρνέζης.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν ακόμη οι Στέφανος Κοτσόλης, Στέφανος Καπίνο, Τάσος Λαγός, Σπύρος Φουρλάνος, Χάρης Μαυρίας, Μπρούνο Φορναρόλι και Κώστα Μπαρμπαρούσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα