Διστακτικός ο Λέτο, υπέγραψε ο Μπουμσόνγκ

O Λέτο, σύμφωνα με δημοσίευμα, δε δείχνει θετικός να υπογράψει το νέο διακανονισμό που προτείνει η ΠΑΕ, ενώ απορρίπτει οποιαδήποτε μείωση των αποδοχών του. Στον αντίποδα, ο Μπουμσόνγκ έβαλε την υπογραφή του στην πρόταση διακανονισμού των «πράσινων»...

Αρνητικός τόσο στην υπογραφή του νέου διακανονισμού που του έχουν προτείνει από τον Παναθηναϊκό, όσο και στην μείωση των αποδοχών του είναι ο Σεμπαστιάν Λέτο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας «Sportday», ο αργεντίνος άσσος του Τριφυλλιού δείχνει διστακτικός
στην υπογραφή του διακανονισμού που του προτείνουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, βάσει του οποίου ο παίχτης θα έπαιρνε τη δόση του Σεπτεμβρίου τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Να σημειωθεί στο σημείο αυτό ότι στον Λέτο οφείλεται ένα υψηλό ποσό και από την περσινή περίοδο.

Παράλληλα, ο Αργεντίνός εμμένει στην απόφασή του να μην δεχτεί οποιοδήποτε ψαλίδισμα των αποδοχών του, κάτι που έχει μεταφέρει στους «πράσινους» ο μάνατζέρ του, Φερνάντο Κοσεντίνο.

Στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν ό,τι τελικά, με αμοιβαίες υποχωρήσεις, θα βρεθεί η χρυσή τομή στις συζητήσεις τους με την πλευρά του Λέτο και όλα θα πάνε καλά.

Στον αντίποδα, πάντως, την Κύριακή ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ έβαλε την υπογραφή του στον νέο διακανονισμό των οφειλομένων του που του πρότειναν. Ο γάλλος κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού ήταν διστακτικός αρχικά, αλλά φαίνεται ότι κάμφθηκαν οι αντιρρήσεις του από τους ανθρώπους της ΠΑΕ. Όπως και στους άλλους παίκτες, έτσι και στον «Μπουμ» προτάθηκε να πάρει τα χρήματα που αφορούν τη δόση του Σεπτεμβρίου τον Ιανουάριο του 2013.
Keywords
Τυχαία Θέματα