«Πίνω τσίπουρο για την ΑΕΚ!»

14:04 29/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ένας χαλαρός και ευδιάθετος Ηλίας Ατματσίδης μίλησε για την πρώτη νίκη της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, χωρίς να διστάσει να πει: «Αυτή τη στιγμή πίνω τσίπουρο για την 1η μας νίκη, πανηγυρίζω, είναι σημαντική».
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sentra Fm o "Άτμα" εξήγησε για τη χθεσινή επικράτηση:
«Δεν είναι η ντροπή να κερδίζεις, έστω και την 8η αγωνιστική, η ομάδα έχει αλλάξει λόγω των λαθών που έγιναν, φυσικά και περίμενα να

κερδίσουμε και άλλα ματς, όμως έστω και τώρα τα καταφέραμε. Τα νέα παιδιά της ομάδας θέλουν λίγο χρόνο, έχουν ταλέντο, ήταν πιεσμένα, ελπίζω και πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι, πλέον, διαφορετικά».

Όσο για το γεγονός ότι πολλοί είναι εκείνοι που συζητούν ενδεχόμενο υποβιβασμό της ΑΕΚ, ο Ατματσίδης είπε:

«Δεν περνά από το μυαλό ότι θα υποβιβαστούμε. Αν πέσει η ΑΕΚ, πρέπει να σταματήσει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αν πέσει ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Αρης. Μιλάμε για την Ελλάδα και όχι για το εξωτερικό».

Ο Ατματσίδης, βέβαια, έκανε κι άλλα σχόλια: «Θέλουμε πιο δυνατούς τους δυνατούς και όχι ανύπαρκτους», είπε αναφερόμενος τόσο στην προβληματική ΑΕΚ όσο και στον Παναθηναϊκό για τον οποίο, μάλιστα, φρόντισε να το επισημάνει.

«Εννοώ και ότι ο Παναθηναϊκός είναι ανύπαρκτος. Πιστεύω ότι αυτή η φανέλα το μέταλλο που λέγεται η ΑΕΚ δεν μπορεί να πέσει».

Μάλιστα, ο Ατματσίδης δεν παρέλειψε να θυμηθεί και τα δικά του χρόνια στην ΑΕΚ:
«Όταν μπήκα στην ομάδα, υπήρχε ήδη μία ομάδα, ήταν χτισμένη από τον κύριο Μπάγεβιτς και απλά υπήρχαν προσθήκες, τώρα υπάρχουν 15 νέα παιδιά που παίζουν σχεδόν παίζουν πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, όπως ο τερματοφύλακας και ο Κοντοές».

Οσο για το πότε και πως μπορεί η ομάδα να γίνει ανταγωνιστική, ο Ατματσίδης ήταν ξεκάθαρος. «Η ΑΕΚ και αύριο το πρωί μπορεί να γίνει ανταγωνιστική, αν έρθει ένας άνθρωπος βάλει τα λεφτά και κάνει τέσσερις με πέντε μεταγραφές, φυσικά η ΑΕΚ πρέπει να είναι ανταγωνιστική, αλλά με τα σημερινά δεδομένα δεν μπορεί», υπογράμμισε ο «Ατμα», ο οποίος σε ερώτηση για το ποιους νεαρούς παίκτες έχει ξεχωρίσει, δεν θέλησε να αναφερθεί σε ονόματα.

«Δεν θέλω να σταθώ ονόματα. Θέλουν χρόνο οι νεαροί, έχουν ταλέντο, αλλά για μένα είναι στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αυτομάτως βαραίνει το γεγονός αυτό τα πόδια τους, πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα βελτιωθούν και θα προσφέρουν», σημείωσε και έσπευσε να μιλήσει για τη δυναμική παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

«Είμαι χαρούμενος για τον κόσμο, μία ομάδα που είναι τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και πρώτη, αν τον γυρίσουμε ανάποδα, έχει αρκετό κόσμο. Αυτό είναι το μεγαλείο της ΑΕΚ», είπε και έσπευσε, καταλήγοντας, να αναφερθεί σ' αυτό που αλλάζει στην ομάδα, αλλά και στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

«Νομίζω ότι με Λίνεν η ομάδα αλλάζει... Φαίνεται ότι κάτι αλλάζει. Παίζει πιο απελευθερωμένα. Αυτό που μπορούν το δίνουνε... Κακά τα ψέματα η τωρινή ομάδα και ο προπονητής έχουν ως στόχο να πάρουν τ

Keywords
Τυχαία Θέματα