Η κλεψύδρα της υπομονής αδειάζει

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και είναι θέμα χρόνου το ντόμινο των προσφυγών να ξεκινήσει, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού παραμένουν απλήρωτοι.
Η υπομονή τελειώνει και ήδη είναι άξιο θαυμασμού που όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές έχουν συγκρατηθεί. Ο Γιάννης Αλαφούζος κάνει (τουλάχιστον στα λόγια) μεγάλη προσπάθεια για να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα, όμως τα πράγματα δείχνουν σκούρα. Δεν ξεχνάμε άλλωστε πως αρχικά το Σωματείο φέρεται να είχε συγκεντρώσει 6 εκατομμύρια ευρώ,
τα οποία σταδιακά έγιναν... ούτε 2. Η λύση του δανείου, που έτσι κι αλλιώς είναι καταστροφική για τον Παναθηναϊκό, δεν προχωράει και μόνο ένα θαύμα δείχνει πως μπορεί να συγκρατήσει το τσουνάμι που έρχεται.

Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού έχουν βάλει πολύ πίσω το προσωπικό τους συμφέρον για το καλό της ομάδας. Γνωρίζουν πως αν προσφύγουν στη Δικαιοσύνη τότε η αδειοδότηση της ΕΠΟ και η μη τιμωρία της UEFA θα απομακρυνθούν. Για το λόγο αυτό περιμένουν υπομονετικά τις εξελίξεις. Σύμφωνα, πάντως, με δημοσιεύματα, η υπομονή θα λήξει τέλη Μαΐου, όταν και θα κινηθούν νομικά αν δεν έχουν μπει στους λογαριασμούς τους τα δεδουλευμένα τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα