Ο Φερέιρα έχει αποφασίσει να μείνει

Ο πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει πάρει την απόφαση να παραμείνει, εφόσον λάβει η ομάδα την αδειοδότηση από την Ε.Π.Ο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το περιβάλλον του Ζεσουάλδο Φερέιρα και τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα «η Πράσινη», ο προπονητής του Τριφυλλιού έχει αποφασίσει να παραμείνει στην ομάδα με την οποία έχει δεθεί ιδιαίτερα, ιδίως μετά τη φετινή
περίοδο.

Βασική προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι η αδειοδότηση για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει τις συνέπειες που θα υπάρχουν εάν δεν λάβει την αδειοδότηση η ομάδα και τί επιπτώσεις να υπάρχουν στον όλο σχεδιασμό και έτσι το θεωρεί ως πρώτη προτεραιότητα για την παραμονή του.

Εκείνο που δεν δείχνει να απασχολεί τον Φερέιρα είναι η μείωση στο μπάτζετ και η μείωση στις αποδοχές του. Όπως και να έχει, ο Πορτογάλος δείχνει πως δεν φοβάται να πάρει το ρίσκο να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και τη νέα σαιζόν και αποδεικνύει πως η αμοιβαία αγάπη με τον κόσμο του Τριφυλλιού και ο σεβασμός προς το σύλλογο υπερισχύουν των χρημάτων.
Keywords
Τυχαία Θέματα