Mπαράζ συναντήσεων με μετόχους

Τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά και ο Γιάννης Αλαφούζος δεν σταματά το τρέξιμο προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα και να πάρει ο Παναθηναϊκός την αδειοδότηση. Την Παρασκευή θα έχει συνάντηση με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ενώ στην συνέχεια θα υπάρξουν επαφές και με τους υπόλοιπους μετόχους.

O Γιάννης Αλαφούζος επιθυμεί το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, όταν και αναμένεται να καταθέσει το Τριφύλλι την προσφυγή
στην ΕΠΟ, να έχει συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνται για να μην υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού. Τα περιθώρια για τους «Πράσινους» έχουν στενέψει επικίνδυνα αναφορικά με την αδειοδότηση της ΕΠΟ που δίνει και την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ο Αλαφούζος προσπαθεί να προλάβει τις ημερομηνίες, τόσο της Ελληνικής Ομοσπονδίας, όσο και της ΟΥΕΦΑ.

Το ποσόν που έχει συγκεντρώσει όπως τόνισε και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ την Τρίτη, φτάνει τα 2,3 εκατομμύρια, ενώ θεωρεί πως έχει συνολικά θα μπορέσει να φτάσει γύρω στα 6-6,5 εκατομμύρια. Πλέον οι προσπάθειες εντείνονται προκειμένου να μπορέσει να βρει τα άλλα 2.5 για να συμπληρωθούν τα 9.000.000 και να καλυφθούν οι ανάγκες του «τριφυλλιού» και να κατατεθούν οι αποπληρωμές των παικτών στον φάκελο της ΕΠΟ.

Στην προσπάθεια ανεύρεσης χρημάτων, ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχει μπαράζ συναντήσεων με τους μετόχους, κάτι που είχε ήδη προγραμματιστεί από την στιγμή που θα ολοκληρωνόταν η μεταβίβαση των μετοχών από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο πρώτος με τον οποίο θα τα πει, θα είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος, με την συνάντηση να είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Παρασκευή. Ο "Mr MIG" θα ενημερωθεί για τη συμφωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για την παραχώρηση των μετοχών και ο ιδιοκτήτης του "ΣΚΑΙ" θα του ζητήσει την οικονομική συνδρομή του. Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν για το μέλλον της ομάδας και σίγουρα οι απόψεις και προθέσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο του Τριφυλλιού.
Keywords
Τυχαία Θέματα