Την έθαψαν ζωντανή!

16:33 24/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η κινεζική αστυνομία συνέλαβε ένα νεαρό ζευγάρι που έθαψε ζωντανή μια 68χρονη θεωρώντας ότι ήταν νεκρή όταν την χτύπησε με το αυτοκίνητό του, επιστρέφοντας από ένα καραόκε μπαρ τα ξημερώματα της 30ής Απριλίου στην ανατολική επαρχία Ζετζιάνγκ. Η υπόθεση έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην Κίνα και σχολιάζεται ευρέως στα κοινωνικά δίκτυα.

«Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι άκουσε κάποιον να κλαίει και είδε μια ηλικιωμένη γυναίκα πεσμένη στο έδαφος δίπλα [στο αυτοκίνητο]. Ένας άνδρας και μια γυναίκα βγήκαν από το αυτοκίνητο και έβαλαν τη γυναίκα μέσα σε αυτό λέγοντας ότι θα την μεταφέρουν στο νοσοκομείο»

δήλωσε ένας αστυνομικός.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι φοβήθηκε ότι μπορεί να συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και για πρόκληση τροχαίου, και θεωρώντας ότι η γυναίκα είναι νεκρή την έθαψε κοντά στην περιοχή του ατυχήματος.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, όταν η αστυνομία ανακάλυψε αργότερα το πτώμα της γυναίκας, διαπίστωσε ότι όταν την έθαψαν ήταν ακόμη ζωντανή και ότι ο θάνατός της προήλθε από ασφυξία.

Keywords
Τυχαία Θέματα