Τα δέκα λάθη του Δημήτρη Γόντικα

Οι δέκα κινήσεις του προέδρου του Παναθηναϊκού που προκαλούν υποψίες σε κάθε φίλαθλο...

Ο επί σειρά ετών ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού Γιώργος Σπανουδάκης δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του aioniapistos.gr δέκα από τα «μελανά» σημεία της προεδρίας του Δημήτρη Γόντικα στον Παναθηναϊκό.

Καλό είναι να μην ξεχνάμε τον ρόλο των πρωταγωνιστών στο «δράμα» που βιώνει το Τριφύλλι. Ειδικά
όσων συνεχίζουν με τις πράξεις τους να διαμορφώνουν την πραγματικότητα του Παναθηναϊκού.

Το μπάτζετ του 2010

Το καλοκαίρι του 2010, ο Παναθηναϊκός αύξησε το μπάτζετ του, εντάσσοντας στο δυναμικό του, τους Μπουμσόνγκ, Πλεσί, Γκαρσία, Γκοβού, Ιωαννίδη, Φερνάντες.

Τον χειρισμό όλων των υποθέσεων έκανε ο Γόντικας, (εννοείται) με την σύμφωνη γνώμη του Βαρδινογιάννη.

Ωστόσο έναν χρόνο μετά (τον Σεπτέμβριο του 2011) ο Τζίγκερ δήλωσε αναρμόδιος, όχι μόνο για τα δύο πρώτα χρόνια της πολυμετοχικότητας, αλλά και τα δύο επόμενα, παρ' ότι στην προεδρία είναι ένας δικός του άνθρωπος! Μάλιστα τόνισε ότι είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου του οικονομικού εκτροχιασμού!

Η εμφάνιση του Τσάκα

Από την ημέρα της εμφάνισης του Βλάση Τσάκα, ο Δημήτρης Γόντικας εμφανιζόταν ως ο... κακός μπάτσος της ιστορίας αμφισβητώντας τον μάνατζερ από την Καβάλα. Μάλιστα φρόντιζε ν' αναδεικνύει κάθε φορά την... στάση του, όταν δεν του έδινε μπουθ!

Το γεγονός ότι ο ίδιος είχε συνομιλήσει με τον Τσάκα, δύο ημέρες πριν εμφανιστεί στα γραφεία της ΠΑΕ, ξέχασε να το αναφέρει. Όπως και το γεγονός ότι ουδέποτε δεν αναφέρθηκε δημοσίως σε αυτόν.

Αντιθέτως όταν κόντευε να «καεί» το παραμύθι είχε βγει και είχε μιλήσει, όχι για μία αλλά για δύο περιπτώσεις από την Σαουδική Αραβία!

Επίσης ποτέ δεν εξήγησε τον τρόπο που ο Τσάκας, παρ' ότι ήταν ένας απλός... φίλαθλος, κατάφερνε να έχει μπουθ σε όσα παιχνίδια ερχόταν στο ΟΑΚΑ...

Τα εισιτήρια με Λεβαδειακό

Μια από τις κινήσεις που πραγματικά κανείς δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί και ποια σκοπιμότητα είχε, ήταν η επιλογή του Γόντικα να ζητήσει και να πάρει εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό, πριν από την κρίσιμη σειρά των αγώνων με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Σε συνδιασμό με τις προκλήσεις της αστυνομίας στον Ενιαίο Φορέα (παραμονή του αγώνα) και στην Λιβαδειά (ανήμερα του αγώνα), ο Παναθηναϊκός βρέθηκε τιμωρημένος, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί ν' αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών στον αγώνα κλειδί με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Με τα γνωστά αποτελέσματα...

Η απουσία από την Λίγκα

Παρά το γεγονός ότι ο Δημήτρης Γόντικας ήταν σε καθημερινές επαφές με παράγοντες, δημοσιογράφους και κόσμο, πιάστηκε στον... ύπνο σε δύο κραυγαλαίες αποφάσεις της λίγκας, που ήταν συμπτωματικά σε βάρος του Παναθηναϊκού και προς όφελος του Ολυμπιακού.

Αρχικά στο... ρεπό που δόθηκε στον Λεβαδειακό, συμπτωματικά πριν από το ματς με το Τριφύλλι και εν συνεχεία με την αναβολή της 23ης αγωνιστικής, δίνοντας την ευκαιρία σε Ολυμπια
Keywords
Τυχαία Θέματα