Το ρούχο που φοράς μια φορά τον χρόνο… σου δείχνουμε πώς να το βάλεις κάθε μέρα!

13:44 4/12/2019 - Πηγή: iPop

Η εορταστική περίοδος έφτασε κι εσύ ετοιμάζεσαι να ξεσκονίσεις τα καλά σου, να τα βάλεις ξανά για πλύσιμο γιατί μετά από έναν χρόνο ήρθε η ώρα να τα φορέσεις ξανά. Βάλε τα καλά σου ρούχα καθημερινά με τους κατάλληλους συνδυασμούς!

Αγόρασες το Χριστουγεννιάτικο outfit ή ακόμη; Μια νέα έρευνα δείχνει ότι το 78% από εμάς αγοράζει ένα νέο σύνολο για τις γιορτές και το 51% το φοράει μόνο μια φορά! Αλλά τα καλά μας ρούχα δεν πρέπει να τα φοράμε μόνο τα Χριστούγεννα…

Βάλε τα καλά σου ρούχα καθημερινά! Γιατί δεν είναι κρίμα

να αγοράσεις ένα όμορφο φόρεμα, ένα πουκάμισο, μια φούστα και να το φορέσεις μόνο μια φορά τις γιορτές;

Μερικά tips για να φοράς καλά σου ρούχα καθημερινά…Συνδύασέ το με κάτι πιο απλό

Embed from Getty Images

Για παράδειγμα, αν έχεις αγοράσει μια φούστα με στρας την οποία θεωρείς πως δεν μπορείς να τη βάλεις στην καθημερινότητά σου… τότε κάνεις λάθος! Γιατί αν συνδυάσεις αυτή τη φούστα με ένα λευκό πουκάμισο και τo σετάρεις με τα sneakers, τότε έχεις το τέλειο outfit!

Βαμβακερό και μετάξι

Embed from Getty Images

Θα κάνεις έναν συνδυασμό στα υφάσματα! Αν έχεις αγοράσει ένα μεταξένιο, σατέν φόρεμα και θεωρείς πως το ύφασμά του είναι πολύ καλό, «επίσημο» για να το φορέσεις κάπου, τότε συνδύασέ το με κάτι βαμβακερό.

Μπορείς να βάλεις ένα βαμβακερό T-shirt κι από πάνω να βάλεις το φόρεμα. Και φυσικά αντί για τακούνια βάλε τα μποτίνια σου ή τα sneakers.

Αυτό θα είναι το απόλυτο trend στις μπότες το 2020

Το τζιν θα σε σώσει

Embed from Getty Images

Ας πούμε πως έχεις ένα κορμάκι βελουτέ ή μια μπλούζα λιγάκι πιο καλή με glitter ή διαφάνειες. Αυτή τη μπλούζα αντί να την κρατάς για τις ιδιαίτερες περιστάσεις μπορείς πολύ εύκολα να τη συνδυάσεις με το αγαπημένο σου, καθημερινό τζινάκι και τα φλατ παπούτσια σου.

Γιατί να την αφήνεις στη ντουλάπα και να μην την εκμεταλλεύεσαι;

When in doubt… βάλε ένα πουλόβερ

Embed from Getty Images

Ένας συνδυασμός που ποτέ δεν θα σε απογοητεύσει και είναι πάντα stylish. Αν έχεις ένα ιδιαίτερο φόρεμα ή μια ιδιαίτερη φούστα που από μόνα τους είναι too much για μια καθημερινή βόλτα, τότε μπορείς πολύ απλά να τα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου πουλόβερ.

Θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση που θέλεις, θα είσαι κομψή και κανείς δεν θα σε κοιτά περίεργα. Το υποσχόμαστε!

Διαβάστε επίσης:

Εντυπωσιακά φορέματα για τις γιορτές… για όλα τα γούστα!

Photo: Pexels

Το άρθρο Το ρούχο που φοράς μια φορά τον χρόνο… σου δείχνουμε πώς να το βάλεις κάθε μέρα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα