Αποχώρησε για δεύτερη φορά με κλάματα απ’ τo GNTM

10:13 4/12/2019 - Πηγή: iPop

Δύσκολη αποστολή είχαν τα κορίτσια του GNTM την Τρίτη. Μετά από μια άκρως συγκινητική φωτογράφηση με συγγενικά τους πρόσωπα -κάποιες φωτογραφήθηκαν με τη μητέρα τους κι άλλες με την αδερφή τους- κλήθηκαν να συνεργαστούν με την Ελένη Ασημάκη, την Ειρήνη Καζαριάν και την Αναστασία Περράκη. Η δοκιμασία αποδείχθηκε δύσκολη και τελικά αποχώρησε η Ελευθερία για δεύτερη φορά με κλάματα.

Η χρυσή 10άδα του Greece’s Next Top Model 2 υποβλήθηκε στη δοκιμασία αποχώρησης

με concept «girls power», έχοντας δίπλα τους εκλεκτές καλεσμένες.

Η περσινή νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν, η Ελένη Ασημάκη -την οποία οι κριτές δεν είχαν περάσει στο σπίτι για να την προστατέψουν λόγω της αναιμίας που έχει και πρέπει να κάνει μεταγγίσεις αίματος κάθε 14 μέρες- και το μοντέλο Αναστασία Περράκη συνεργάστηκαν με τις διαγωνιζόμενες σε μια δοκιμασία που αποδείχθηκε πιο δύσκολη απ’ ό,τι φαινόταν αρχικά.

Κάποιες απ’ τις διαγωνιζόμενες δυσκολεύτηκαν πολύ, ενώ υπήρχε μια γενικότερη γκρίνια στις κοπέλες που συνεργάστηκαν με την Αναστασία Περράκη. Στο πλατό, συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία έβαλε τα κλάματα μπροστά στους κριτές και τότε ανέφερε πως το γνωστό μοντέλο την δυσκόλεψε αρκετά, μιας και δεν ακολουθούσε τις οδηγίες της κάτι που δεν της άρεσε καθόλου, αφού εκείνη ήταν που θα κρινόταν και όχι η διάσημη guest. Οι τρεις κριτές δέχθηκαν την άποψη της, όμως, η Βίκυ Καγιά, την έκρινε αυστηρά.

Οι κριτές του Greece’s Next Top Model 2 αποφάσισαν πως η Μαρία και η Ίλντα ήταν οι δυο παίκτριες που είχαν τις καλύτερες φωτογραφίες σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης, όμως εκείνη που τελικά κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία αφού ήταν «λίγο πιο καθηλωτική» όπως σχολίασε η Βίκυ Καγιά, ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Στη συνέχεια, η Βίκυ Καγιά είπε πως τις χειρότερες φωτογραφίες είχαν οι Άννα, Κωνσταντίνα και Ελευθερία.

Η παίκτρια όμως που αποχώρησε ήταν η Ελευθερία Καρνάβα η οποία είδε την πόρτα της εξόδου για δεύτερη φορά και ξέσπασε σε κλάματα μόλις άκουσε το όνομά της.

Δες το trailer της Δευτέρας:

Δες ακόμα:

Η Ασημίνα βρέθηκε εκτός GNTM και το Twitter την τρολάρει!

Το άρθρο Αποχώρησε για δεύτερη φορά με κλάματα απ’ τo GNTM εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα