Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/12/2019)

09:08 4/12/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/12/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/12/2019):Κριός

Η εργασιομανία σου σε οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη σωματική εξάντληση. Παρ’ όλα αυτά, χάρη στη δουλειά που έχεις κάνει, μια σημαντική επιτυχία έρχεται να εδραιώσει ή να αναβαθμίσει

το ρόλο σου και φυσικά να αναγνωρίσει την προσφορά σου μέσα στο χώρο εργασίας. Αν δεις να οξύνονται τα πνεύματα προσπάθησε να μην εμπλακείς, είναι πολύ κομβική στιγμή αυτή για την καριέρα σου.

Ταύρος

Οι επαφές που πραγματοποιείς σήμερα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάποια συνεργασία, στέφονται από απόλυτη επιτυχία. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να κάνεις κάποια μετακίνηση, η οποία θα σχετίζεται άμεσα με τον οικονομικό σου τομέα. Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται τώρα, αν τις εκμεταλλευθείς σωστά, μπορούν να σου προσφέρουν μεσοπρόθεσμα σημαντικά οφέλη.

Δίδυμοι

Στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου υπάρχει ένα ιδιαίτερα συγκρουσιακό κλίμα, για το οποίο κάποιες φορές ευθύνεσαι εσύ και κάποιες φορές ευθύνονται οι άλλοι. Αν, όμως, διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και δεν παρασυρθείς από εντάσεις της στιγμής, είναι πιθανό να επωφεληθείς, αν κι εφόσον παίξεις σωστά τα χαρτιά σου.

Καρκίνος

Στο χώρο της εργασίας σου υπάρχουν πολλές εντάσεις, ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται και ο όγκος της δουλειάς σου, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείσαι τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Παρ’ όλα αυτά η διάθεσή σου δεν πέφτει. Το ταίρι σου φροντίζει για την ξεγνοιασιά σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να κάνεις μία γνωριμία που θα τινάξει στα ύψη την αυτοπεποίθησή σου.

Λέων

Λαμβάνεις τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση που θα μπορούσε να σου προσφέρει η εργασία σου και αυτό είναι ένα συναίσθημα που είχες να νιώσεις αρκετό καιρό. Σε αυτήν την ικανοποίηση θα πρέπει να συνυπολογίσεις και αμοιβές που ίσως να μην περίμενες, δεν αποκλείεται ακόμα να γίνει λόγος για κάποια αύξηση που δεν είχες κατά νου. Μη σταματήσεις να προσπαθείς, πρέπει να αποδείξεις ότι την αξίζεις.

Παρθένος

Αυξάνεται σημαντικά ο φόρτος εργασίας σου, κάτι που σου δημιουργεί σοβαρή κόπωση, τόσο σε σωματικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Αυτό σου γεννά μια ίσως αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά προς τους άλλους, με αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Προσοχή στα ξεσπάσματά σου, ιδίως προς τα άτομα της οικογένειάς σου, τα οποία θα είναι και τα πρώτα που θα δεχτούν την -αναίτια- επιθετικότητά σου.

Ζυγός

Στη διάρκεια της μέρας η προσωπική σου ζωή και οι σχέσεις σου με πρόσωπα του εργασιακού σου χώρου βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σου. Έχει ξεκινήσει από το σαββατοκύριακο μία συγκρουσιακή διαδικασία, η οποία έχει αρχίσει να εξασθενεί. Απόφυγε να δώσεις έκταση σε ζητήματα που πιθανώς μέχρι αύριο θα έχουν ξεχαστεί.

Σκορπιός

Παρά τις απώλειες που έχεις υποστεί στον οικονομικό τομέα, σήμερα δεν αποκλείεται να μάθεις νέα για μια έξτρα οικονομική προσθήκη, η οποία θα σχετίζεται με την εργασία σου. Μεγάλη προσοχή στους οικονομικούς σου χειρισμούς για να μη χρειαστεί να δώσεις αυτό το «δωράκι» αμέσως μόλις το πάρεις στα χέρια σου. Έκτακτα έξοδα μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και είναι στο χέρι σου το πώς θα τα κρατήσεις όλα υπό έλεγχο.

Τοξότης

Δείχνεις υπερβάλλοντα ζήλο σ’ ό, τι αφορά στην καριέρα σου , γεγονός που αποφέρει άμεσα καρπούς. Η σκληρή δουλειά που έχεις κάνει το περασμένο διάστημα είναι υπεύθυνη για μία σημαντική αλλαγή που ταράζει θετικά την καθημερινότητά σου. Μπορεί να είναι κάποιο μπόνους που αναγνωρίζει τον κόπο σου ή ακόμα και μία αναβάθμιση του ρόλου σου!

Αιγόκερως

Έχεις επικεντρώσει την προσοχή σου στην καριέρα σου, με αποτέλεσμα να παραμελείς την οικογένειά σου και τις ανάγκες του σπιτιού σου. Έτσι, το οικιακό περιβάλλον απαιτεί εντονότερα την προσοχή και το χρόνο σου, γεγονός που σε φέρνει σε σύγχυση, αλλά και σε προκαλεί να επαναφέρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτούς τους δύο τομείς, με στόχο την αρμονική συνύπαρξή τους.

Υδροχόος

Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε αρκετά καλή φάση, ενώ είναι αρκετά πιθανό σήμερα να υπάρξει κάποια ευχάριστη αναγνώριση των κόπων σου. Αυτό, βέβαια, δε μεταφράζεται και σε οικονομική ευμάρεια, καθώς θα παρουσιαστούν καθυστερήσεις στο συγκεκριμένο τομέα, που θα οφείλονται ως επί το πλείστον σε εξωγενείς παράγοντες και όχι σε σένα.

Ιχθείς

Έχει πέσει πολλή δουλειά στους ώμους σου, κάτι που μεταφράζεται σε σωματική και πνευματική κούραση. Διαχειρίσου σωστά το χρόνο που διαθέτεις για την εργασία σου και μην το παρακάνεις, διότι δεν αποκλείεται μια υπερκόπωση να σου χτυπήσει την πόρτα, κι αυτό είναι κάτι που δεν το θέλεις. Ίσως θα ήταν μία καλή ιδέα να πάρεις μία δύο μέρες άδεια…

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/12/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα