Όταν η Μενεγάκη έβαφε την Κάτια στην εκπομπή της! | Video

12:57 4/12/2019 - Πηγή: iPop
| Video

Η Κάτια στο GNTM είναι το κορίτσι που έχει προκαλέσει ένα σωρό σχόλια, θετικά και αρνητικά. Η ομορφιά της αλλά και ο χαρακτήρας της έχουν γίνει θέμα συζήτησης ουκ ολίγες φορές. Ελένη Μενεγάκη και Κάτια… που έχουν συναντηθεί στο παρελθόν;;;

Κι, όμως, οι δύο κυρίες γνωρίζονται! Ελένη Μενεγάκη και Κάτια

πόσα κοινά μπορεί να έχουν; Όχι πολλά αλλά η μια γνωρίζει την άλλη και μάλιστα έχουν συναντηθεί στην εκπομπή της Ελένης.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα προβλήθηκαν μερικά πλάνα από το μακρινό παρελθόν. Σε αυτά βλέπουμε την Ελένη Μενεγάκη να βάφει την Κάτια που ήταν στην εκπομπή ως μοντέλο για την προώθηση συγκεκριμένων προϊόντων.

Κι όμως! Επειδή ό,τι βγαίνει στην τηλεόραση δεν ξεγράφεται, ορισμένοι ανακάλυψαν αυτό το στιγμιότυπο με την Ελένη Μενεγάκη να βάφει την Κάτια Ταραμπάνκο στην εκπομπή της.

Όπως θυμήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας ήταν την τρίτη μέρα μετά την επιστροφή της στο πλατό αφότου είχε γεννήσει την κόρη της Μαρίνα. Πόσα χρόνια πάνε από τότε και πόσο χρονών ήταν η Κάτια δεδομένου ότι σήμερα δηλώνει «22» και πολλοί το αμφισβητούν; Πριν από περίπου τρία χρόνια…

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Ποιο άλλο κορίτσι του GNTM είχαμε δει στην τηλεόραση πριν το ριάλιτι μόδας και ομορφιάς; Τη Μαρτίνα! Επίσης, μέλος των FF, η οποία αποχώρησε απ’ το παιχνίδι οικειοθελώς.

Που είχαμε δει, λοιπόν, την Μαρτίνα; Όσο κι αν «σπας» το κεφάλι σου δεν θα το βρει! Η Μαρτίνα εμφανίζεται σε ένα παλιό επεισόδιο του Shopping Star ως πωλήτρια καταστήματος όπου είχε πάει παίκτρια του παιχνιδιού μόδας με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά!

Πόσες συμπτώσεις;;; Αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι αν κάποιο από τα κορίτσια θα αφήσει για λίγο στην άκρη τη μόδα και θα της γίνει κάποια πρόταση για τηλεόραση την οποία και θα δεχτεί…. (Βλέπε Μέγκι Ντρίο…).

Δείτε το video με τα πλάνα όπως προβλήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα:

Ας μην ξεχνάμε και τη γνωριμία της με τον Δημήτρη Σκουλό:

Ο Σκουλός μιλά για πρώτη φορά για τον χαρακτήρα της Κάτιας | Video

Το άρθρο Όταν η Μενεγάκη έβαφε την Κάτια στην εκπομπή της! | Video εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα