#mindTALKS: Πώς το νερό μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σου (Video)

20:54 3/12/2019 - Πηγή: iPop

Μέσα στο νερό ζούμε 9 μήνες της ζωής μας. Έστω! Μέσα στο αμνιακό υγρό. Τα 2/3 του σώματός μας αποτελούνται από νερό! Μήπως, λοιπόν, το νερό είναι η απάντηση στα περισσότερα θέματά μας; Μήπως να το δούμε με άλλα μάτια τελικά; Το νερό βελτιώνει τη ζωή μας με πολλούς τρόπους και η Αλεξάνδρα Λιάκου μιλάει στο νέο επεισόδιο του #mindTALKS με την Πόπη Τσαπανίδου για το τι πρέπει να κάνουμε για να «γίνουμε» νερό και να δούμε τη ζωή μας αλλιώς!

Τα #mindTALKS ανεβαίνουν κάθε εβδομάδα στο IGTV και το YouTube κανάλι της Πόπης.

Πώς το νερό βελτιώνει τη ζωή μας
και τι πρέπει να κάνουμε;

Στο νέο επεισόδιο του #mindTALKS η Αλεξάνδρα Λιάκου μας δίνει συμβουλές και ξεκινάει απ’ τα πιο σημαντικά!

#1 Λέμε «ναι» στις βουτιές και τις βόλτες στη θάλασσα!

Καταρχάς όσοι έχετε μεγαλώσει με πρόσβαση στην θάλασσα θα ξέρετε σίγουρα πώς το κάθε μπανάκι, η κάθε βουτιά -και χειμερινή- είναι πάρα πολύ δοτική. Όλο το process που μας επιτρέπει το αλάτι του νερού να δεχόμαστε, μας καθαρίζει, μας επιτρέπει να αποβάλλουμε πολύ βαθιά στοιχεία. Όσοι δεν θέλετε να μπείτε στην διαδικασία του χειμερινού μπάνιου, μπορείτε στο μπάνιο του σπιτιού σας εκεί που κάνετε το μπάνιο σας, να πάρετε αλάτι και να το τρίψετε στο σώμα σας. Αυτό μας επιτρέπει να νιώθουμε πάλι ξεκούραστοι, να αποβάλλουμε οτιδήποτε βαρύ κουβαλάμε μέσα μας.

Ακόμα και μια βόλτα στη θάλασσα μπορεί να μας ηρεμήσει! Οπότε εάν μένετε κοντά στη θάλασσα, απλά πηγαίντε κι αφεθείτε στο άκουσμα των κυμάτων!

#2 Μην φοβάστε την τρικυμία!

Πρέπει να καταλάβουμε ότι η κάθε μας σκέψη, η κάθε μας αυτό-ομιλία, καταγράφεται στο νερό μέσα μας. Θέλουμε ωστόσο να είμαστε μία θάλασσα με τρικυμία ή θέλουμε να έχουμε ομαλά όμορφες παραλίες με ανέσεις;

Πού και πού μία δυνατή τρικυμία, μία φουρτούνα μπορεί να φέρει από το υποσυνείδητο κάποια πράγματα στην επιφάνεια τα οποία μπορεί αλλιώς να μην τα είχαμε δει και αυτό μας επιτρέπει να μαθαίνουμε συνεχώς για τον εαυτό μας. Η προσωπική εξέλιξη μας κάνει και καλύτερους συνανθρώπους. Οπότε μην φοβάστε την τρικυμία, το θέμα είναι μονάχα να μην μένουμε στάσιμοι. Να μπορούμε μετά  την τρικυμία να έχουμε ξανά ομαλά κύματα, ή ομαλές θάλασσες.

Και έχει σημασία να το θυμάστε αυτό ότι ακόμα και η χειρότερη κατάσταση που βιώνετε δεν θα διαρκέσει για πάντα. Θα κρατήσει για ένα μικρό διάστημα… και μεγαλύτερο διάστημα μην σας τρομάζει.. γιατί πάντα λειτουργεί σαν μάθημα για τον άνθρωπο, δείτε τι μπορείτε να μάθετε μέσα από αυτή την περίοδο που περνάτε την δύσκολη έτσι ώστε να μπορέσετε να εντοπίσετε κάποιες επόμενες ανάλογες!

#3 Να επικοινωνείτε με το νερό!

Το ξέρατε ότι το τμήμα στο UCLA έχει αποδείξει ότι ανάλογα με το τι λέμε στο νερό, πώς επικοινωνούμε, τι ακτινοβολούμε στο νερό, καταγράφει αυτή την πληροφορία; Όταν, λοιπόν, έχουμε άγχος ή γυρνάμε στο σπίτι με νεύρα και με ένα πολύ χαοτικό μυαλό και καθίσουμε μπροστά από ένα μπουκάλι νερό μπορούμε ή σαν ετικέτα να γράψουμε πάνω στο νερό «αγάπη» ή οτιδήποτε θέλουμε να εμπλουτίσουμε το νερό ή να στέλνουμε ακτίνες μέσα μας από την οποιαδήποτε quality που θέλουμε να έχει το νερό και μετά να το πιούμε. Θα δείτε ότι το νερό σαν υφή και σαν γεύση θα αλλάξει!

Ακολουθήστε την Πόπη Τσαπανίδου και την Αλεξάνδρα Λιάκου στο Instagram.

Δείτε και αυτό το επεισόδιο #mindTALKS:

#mindTALKS: Βήμα-βήμα ο διαλογισμός με την Αλεξάνδρα Λιάκου | Video

Το άρθρο #mindTALKS: Πώς το νερό μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σου (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα