Ημερήσια συμβουλή 4 Δεκεμβρίου 2019, για όλα τα ζώδια

Από την Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ:

Ενισχύστε τις σχέσεις σας και συζητήστε, όσα σας απασχολούν. Ανανεωθείτε, κάνοντας νέες δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

ΤΑΥΡΟΣ:

Μπορείτε να ασχοληθείτε σήμερα, με εμπορικές συναλλαγές και θέματα που είναι σε εκκρεμότητα, στα εργασιακά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Φροντίστε συζητήσεις με νεότερα μέλη της οικογένειας, να είναι ήρεμες. Χρησιμοποιήστε διπλωματία, στα εργασιακά

σας, ειδικά αν δουλεύετε μαζί με πολλά άτομα. Μπορείτε όμως, να αναπτύξετε νέες ιδέες που έχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Εκμεταλλευθείτε τον προσωπικό σας μαγνητισμό, για σχέδια που θέλετε να ολοκληρώσετε. Η στάση που θα κρατήσετε μετράει πολύ. Το σημαντικότερο είναι, να κρατήσετε την εσωτερική σας ισορροπία.

ΛΕΩΝ:

Αν είστε πιο διαλλακτικοί, μπορείτε με περισσότερη ευκολία, να ολοκληρώσετε με επιτυχία υποθέσεις που έχουν σχέση με το κοινό. Ευνοούνται νέες επαφές και σχέδια, που απαιτούν ευχέρεια επικοινωνίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Σήμερα, ευνοούνται υποθέσεις που αφορούν οικονομικά θέματα. Θα δείτε πρόοδο σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας. Θα χρειαστεί όμως, να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ:

Οι σχέσεις είναι ευάλωτες, το τελευταίο διάστημα. Θα πετύχετε περισσότερα, αν αποφασίσετε να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο, με όσους νιώθετε ότι έχετε απομακρυνθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Τα ταξίδια και οι ασχολίες που έχουν σχέση με την θάλασσα, μπορούν να αποβούν κερδοφόρα για σας και να σας χαλαρώσουν. Αποφύγετε όμως, να είστε υποχωρητικοί σε όσα αξίζετε πραγματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Σήμερα, καλό είναι να ξεκουραστείτε αρκετά. Κάντε δραστηριότητες που θα βοηθήσουν να αποβάλετε το άγχος. Προσέξτε περισσότερο την διατροφή σας, τα πράσινα λαχανικά, θα βοηθήσουν στην αποτοξίνωση του οργανισμού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Σήμερα, μπορεί να αντιμετωπίστε εντάσεις στα επαγγελματικά σας. Θα πρέπει να δείξετε επιμονή και υπομονή, για να πετύχουν τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, θα βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε σωστά, σημαντικά ζητήματα και να βρείτε εναλλακτικές λύσεις που θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ:

Αν και έχετε την αντοχή να πολεμήσετε για τις φιλοδοξίες σας, θα χρειαστεί να βάλετε τα δυνατά σας, για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πηγή: astrakaizodia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα