Το νέο video game που έχει γίνει viral και εμφάνιση του Keanu Reeves! | Video

10:20 10/6/2019 - Πηγή: iPop
Μια από τις πιο μοναδικές εκπλήξεις της E3 2019 μέχρι στιγμής είναι ότι το CD Projekt Red ανακοίνωσε ότι ο αστέρας Keanu Reeves θα έχει κάποιον ρόλο στο Cyberpunk 2077! Ναι, ο διάσημος ηθοποιός θα παίζει στο παιχνίδι για το οποίο μιλούν όλοι!

Το Cyberpunk 2077 είναι πολλά υποσχόμενο και όλοι ανυπομονούν να δουν τον Keanu Reeves σε αυτό. Ο χαρακτήρας του, Johhny Silsverhand αποκαλύφθηκε

σε ένα trailer ενός λεπτού για το φιλόδοξο RPG και αργότερο το CD Proejkt Red επιβεβαίωσε αργότερα πως αυτός θα είναι ο χαρακτήρας «κλειδί» στην ιστορία! Κάτι που σημαίνει πως θα τον δούμε περισσότερο από μια φορά στο Night City!

Ο Reeves έκανε τη φωνητική δουλειά και την κίνηση για τον χαρακτήρα του στο Cyberpunk 2077 και μοιάζει πραγματικά φανταστικό. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε επίσης στο τηλεοπτικό παιχνίδι «The Matrix: Path of Neo» και ο χαρακτήρας του δεν ήταν τόσο λεπτομερής λόγω των γραφικών που είχαν την εποχή εκείνη.

Κατά την παρουσίαση, ο Keanu Reeves ανέβηκε στη σκηνή της Microsoft κι αφού παίχτηκε το video της παρουσίασης, έδωσε λίγες ακόμη λεπτομέρειες για το παιχνίδι. Όπως είπε, οι επιλογές που θα κάνει ο παίκτης θα επηρεάζουν το παιχνίδι και το συνολικό αποτέλεσμα και αυτό είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Μετά από χρόνια που το δημιουργούν, δουλεύουν σε αυτό και διαρκώς το αναπτύσσουν το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει τελικά στις 16 Απριλίου του 2020 σε όλα τα Playstation 4, Xbox One και PC.

Το video έχει ήδη 3,1 εκ. views και πολλοί το βλέπουν ξανά και ξανά ξανά…

Ως γνωστόν το Cyberpunk 2077 είναι open-world RPG βασισμένο στο γνωστό pen-and-paper RPG Cyberpunk 2020 του Mike Pondsmith. Όλα θα συμβούν στην Night City κι εσύ αναλαμβάνεις τον ρόλο του V, ενός ανερχόμενου μισθοφόρου που μόλις έλαβε το πρώτο του σοβαρό συμβόλαιο και ξεκινάς τον δικό σου δρόμο για να γίνεις θρύλος, αλλά ο δρόμος αυτός μόνο εύκολος δεν θα είναι.

Διαβάστε επίσης:

To Playstation 5 είναι ασύγκριτα ταχύτερο απ’ το PS4! (Video)

Το άρθρο Το νέο video game που έχει γίνει viral και εμφάνιση του Keanu Reeves! | Video εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα