Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/6/2019)

09:31 10/6/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θέλει ιδιαίτερα λεπτούς χειρισμούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να είστε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στο χώρο της εργασίας σας . Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο  Δία από

το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να είστε υπερβολικοί στην επικοινωνία σας με τους άλλους ή να σας δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες γύρω από ένα ταξίδι.

Ταύρος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα θυμίσει ότι εκτός από την δουλειά μας είναι σημαντικό να αφιερώνουμε χρόνο στους φίλους μας και στα αγαπημένα μας πρόσωπα . Όμως, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο φιλοχρήματη πλευρά σας. Καλή η αγάπη σας για τα χρήματα και την ασφάλεια, ωστόσο, είναι πιθανό να πέσετε στην παγίδα της κερδοσκοπίας.

Δίδυμοι

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας πιέσει να αναλάβετε τις ευθύνες σας . Ωστόσο, δεν θα είναι τόσο εύκολο αφού η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη,  θα σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες και σιγουριά  για το μέλλον μιας επαγγελματικής συνεργασίας με αποτέλεσμα να μην δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να συμπεριφερθείτε με επιπολαιότητα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Καρκίνος

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς -οι Καρκίνοι.  Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να συζητήσετε με τους φίλους σας τα μελλοντικά σας σχέδια. Ωστόσο, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει , αντί να δουλέψετε μεθοδικά, να ψάξετε να βρείτε εύκολες λύσεις για να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτή όμως δεν είναι η καλύτερη οδός.

Λέων

Ιδιαίτερα προστατευτικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει ιδιαίτερα προστατευτικούς απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη είναι πιθανό να συμπεριφερθείτε με ανευθυνότητα στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα , με αποτέλεσμα να τους πληγώσετε.

Παρθένος

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι στραμμένα σε εσάς τους Παρθένους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας κάνει αρκετά βιαστικούς και ανυπόμονους. Ωστόσο, στα δύσκολα, και κάτω από την επιρροή της  όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να αναλάβετε τις ευθύνες σας, με αποτέλεσμα να προσπαθείτε να βρείτε εύκολες λύσεις.

Ζυγός

Με τον σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι ασχολείστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε με πρακτικό τρόπο τα επόμενα σας βήματα . Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων  με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με τα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον είναι πιθανό να παρασυρθείτε και να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε ή σε συμπεριφορές που δεν σας ταιριάζουν.

Σκορπιός

Γεμάτη ευχάριστες στιγμές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις ευχάριστες συζητήσεις με άτομα από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων  με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας κάνει δέσμιο των απολαύσεων και της ύλης.

Τοξότης

Ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι δικός σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την δημόσια εικόνα σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η παρουσία του Δία στο ζώδιο σας, αν και ανάδρομου αυτή τη χρονική περίοδο,  και η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το ζώδιο των Διδύμων, είναι πιθανό να ενισχύσει τις επεκτατικές σας τάσεις και την υπεραισιοδοξία σας στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

Αιγόκερως

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις. Ενώ από την άλλη πλευρά,  η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και υπερβολικές προσδοκίες σχετικά με το επαγγελματικό σας μέλλον. Επίσης, αυτή τη χρονική περίοδο καλό θα ήταν να προσέχετε τον εαυτό σας και να μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας.

Υδροχόος

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους( Δάνεια, Εφορία) . Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να επενδύσετε πολλά σε ένα πρόσωπο που μόλις γνωρίσατε.

Ιχθείς

Σχέσεις και συνεργασίες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, σε πρώτο πλάνο. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας  στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να σκύψετε με ιδιαίτερη προσοχή πάνω από τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων  με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό , να δείξετε υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείτε να φέρετε εις πέρας τόσο στο χώρο της δουλειάς σας όσο και στο σπίτι σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/6/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
1062019,