Εννέα μαχαιριές δέχτηκε 19χρονος στην Καλλιθέα

09:31 10/6/2019 - Πηγή: iPop
Η επίθεση σε 19χρονο στην Καλλιθέα έγινε το βράδυ Σαββάτου και ο ίδιος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο καθώς δέχτηκε 9 μαχαιριές.

Τι ακριβώς συνέβη; Η επίθεση σε 19χρονο στην Καλλιθέα έγινε τα ξημερώματα Σαββάτου όταν ο ίδιος ήταν έξω με την παρέα του. Ποιος του επιτέθηκε και γιατί;

Ο 19χρονος δέχτηκε μαχαιριές από αγνώστους όταν πήγε να υπερασπιστεί τον 15χρονο φίλο του. Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των

οδών Μαντζαγριωτάκη και Γρυπάρη στην Καλλιθέα, όταν δύο άγνωστοι χτύπησαν επίτηδες στον ώμο τον 15χρονο φίλο του.

Σε αυτό το σημείο υπήρξε συμπλοκή και ο 19χρονος θέλησε να προστατέψει τον φίλο του, ο οποίος ήταν και μικρότερος στην ηλικία. Ωστόσο, οι άγνωστοι έφεραν μαχαίρι πάνω τους και με αυτό επιτέθηκαν στον άτυχο νεαρό τα ξημερώματα Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου» ο 19χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μιας και δέχτηκε 9 μαχαιριές. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μια από τις μαχαιριές πέρασε ξυστά απ’ την καρδιά του και τα άλλα οχτώ χτυπήματα από μαχαίρι μικρού μήκους είχαν γίνει από τη μέση μέχρι το ύψος της καρδιάς.

Όπως έγινε γνωστό, ο 19χρονος νεαρός είναι αθλητής του μπάσκετ στον Αητό Καλλιθέας με τον προπονητή του να αναφέρει σε μήνυμά του πως πήγε να κάνει το αυτονόητο και τελικά κατέληξε με 9 μαχαιριές και τη ζωή σου να κρέμεται από μια κλωστή. «Το παλικαράκι που έκανε το αυτονόητο. Να βοηθήσει τον φίλο και συνάνθρωπό του που δεχόταν επίθεση», αναφέρει μεταξύ άλλων ο προπονητής.

Όπως είναι λογικό φίλοι και συγγενείς αδυνατούν να πιστέψουν το γεγονός ενώ δεν έχει γνωστό αν οι δράστες έχουν συλληφθεί.

Διαβάστε επίσης:

Χαλκίδα: Καταγγελία σοκ 26χρονης για βιασμό από 62χρονο

Το άρθρο Εννέα μαχαιριές δέχτηκε 19χρονος στην Καλλιθέα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εννέα, 19χρονος, Καλλιθέα,ennea, 19chronos, kallithea