Η πρώτη φωτογραφία απ’ τα παρασκήνια του GNTM 2 απ’ την Καγιά!

09:38 10/6/2019 - Πηγή: iPop
Ποιος δεν ανυπομονεί να ξεκινήσει το Greece’s Next Top Model; Αν κρίνουμε απ’ την επιτυχία που σημείωσε ο πρώτος κύκλος, μαντεύουμε πως και ο δεύτερος θα πάει εξίσου καλά. Η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία απ’ τα παρασκήνια του GNTM 2!

Η θέση της επιτροπής δεν αλλάζει, αλλάζουν μόνο τα υποψήφια μοντέλα και πολύ χαιρόμαστε για αυτό. Η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία απ’ τα παρασκήνια του GNTM 2 , που όλοι ανυπομονούμε να δούμε τις auditions στην τηλεόρασή μας.

Ευτυχώς, η κριτική επιτροπή

που μπήκε στη ζωή μας δεν αλλάζει. Οι τέσσερις κριτές, Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός και Άγγελος Μπράτης, έδεσαν απίστευτα και μας χάρισαν στιγμές γέλιου ενώ ο κάθε ένας από αυτούς έδωσε τη δική του προσωπική πινελιά στο παιχνίδι.

Έτσι, λοιπόν, οι auditions στη Θεσσαλονίκη έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία και το team κατεβαίνει Αθήνα και αναζητά το επόμενο Next Top Model, το οποίο πρέπει να τηρεί ορισμένες προδιαγραφές προκειμένου να κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η όμορφη Βίκυ Καγιά είναι από τα παρασκήνια των auditions στην Αθήνα, πολλά τα γυρίσματα, πολλές οι προετοιμασίες αλλά είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα τους ανταμείψει και πάλι και θα μας χαρίσουν ένα απολαυστικό ριάλιτι.

View this post on Instagram

Athens Auditions #Day2

Keywords
Τυχαία Θέματα