Πρόσω ολοταχώς για εκλογές: Τη Δευτέρα το ραντεβού Τσίπρα – Παυλόπουλου

21:35 9/6/2019 - Πηγή: iPop
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές, με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να μεταβαίνει το απόγευμα της Δευτέρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Τη Δευτέρα το ραντεβού Τσίπρα – Παυλόπουλου, στις 18:30 το απόγευμα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση απ’ την Προεδρία της Δημοκρατίας:

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, θα δεχθεί αύριο Δευτέρα 10 Ιουνίου

2019 και ώρα 18.30, τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε προαναγγείλει ότι θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών. Όπως ήδη γνωρίζουμε, μετά τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου, η ημερομηνία διεξαγωγής των πρόωρων εθνικών εκλογών έχει κλείσει για τις 7 Ιουλίου.

Όπως είχε ανακοινώσει, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του, οι εκλογές θα γίνουν στις 7 Ιουλίου, «για να μην διαταραχθεί η διαδικασία των (σχολικών) εξετάσεων».

Παράλληλα, η μετάβαση του κ. Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο θα σημάνει και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου, όπου τα κόμματα καλούνται να παρουσιάσουν τα σχέδια και τα προγράμματά τους για την… επόμενη μέρα.

Μάλιστα, μετά τη συνάντησή του με τον κ. Παυλόπουλο, ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη τετραετία, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που θα διεξαχθεί στις 20:00, στο αίθριο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Διαβάστε ακόμη:

Είναι επίσημο: Οι ΑΝΕΛ δεν κατεβαίνουν στις εθνικές εκλογές

Photo: Γ.Τ.Πρωθυπουργού / Andrea Bonetti

Το άρθρο Πρόσω ολοταχώς για εκλογές: Τη Δευτέρα το ραντεβού Τσίπρα – Παυλόπουλου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα