Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/7/2019)

07:44 25/7/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/7/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Aναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/7/2019):Κριός

Έτοιμοι να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα

είστε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει, να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή ένα φιλόδοξο και αρκετά παράτολμο σχέδιο σας, στο οποίο έχετε επενδύσει πολλά και μόνον εσείς πιστεύετε στην επιτυχία του. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μην διστάσετε να κυνηγήσετε το αντικείμενο του πόθου σας γιατί η επιτυχία σας στον έρωτα είναι δεδομένη.

Ταύρος

Αρκετά βιαστικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι.
Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την επιθυμία σας να γίνουν όλα γρήγορα. Επίσης, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να βρείτε μια πολύ καλή λύση για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας. Ενώ είναι πιθανό να κάνετε μια πολύ καλή συμφωνία που αφορά  την εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

Δίδυμοι

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία η οποία στα μάτια των άλλων φαίνεται αρκετά παράτολμη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα διστάσετε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της σχέσης σας με τον/ την σύντροφο σας.

Καρκίνος

Ευχάριστες προσκλήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η σημερινή ημέρα όμως είναι πολύ σημαντική και για έναν ακόμα λόγο, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα  με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας  βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία την οποία όλοι θεωρούσαν ανέφικτη και να εδραιώσετε στην θέση σας στον εργασιακό σας χώρο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, νιώθετε πολλοί δυνατοί και γεμάτοι ενέργεια.

Λέων

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι και σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη,  θα σας γεμίσει με θάρρος και ενέργεια ώστε να κάνετε πράξη τα πιο παράτολμα και δημιουργικά  σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας είναι πιθανό να χτυπήσει εντελώς ξαφνικά την πόρτα σας.

Παρθένος

Ανέλπιστα ευχάριστη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας κάνει να νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας. Ενώ, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια μυστική επαγγελματική συμφωνία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα σας βοηθήσει να βρείτε εναλλακτικές λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις.

Ζυγός

Σίγουροι για τον εαυτό σας και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη,  θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο θα βρείτε άτομα που θα μπορέσουν να υποστηρίξουν ένα φιλόδοξο σχέδιο σας.

Σκορπιός

Με τις συνεργασίες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο  Δία από το ζώδιο του Τοξότη , θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε τους νέους επαγγελματικούς στόχους με θάρρος και πείσμα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε τα αυτιά σας στις διάφορες Κασσάνδρες και να είστε σίγουροι ότι η επιτυχία σας περιμένει.

Τοξότης

Σε νέα δεδομένα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι ετοιμάζετε να βάλετε την καθημερινότητα σας εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Δία ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα σχέδια σας τα οποία θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε την δουλειά σας στο εξωτερικό. Ενώ οι νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τις Σπουδές τους.

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Αιγόκερους. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη,  θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τις οικονομικές σας υποθέσεις και να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία για λίγο χρονικό διάστημα θα πρέπει να μείνει μυστική. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και για τις επιλογές σας.

Υδροχόος

Πολύ όμορφα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι νιώθετε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι.
όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται ,στο ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία η οποία σας υπόσχεται μεγάλες επιτυχίες, χάρις την μεσολάβηση ενός φιλικού σας προσώπου. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει μια ερωτική σχέση μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο.

Ιχθείς

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες.  Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο  Δία από το ζώδιο του Τοξότη , θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε με επιτυχία σε όλες τις ευθύνες που σας έχουν δοθεί στο χώρο της εργασίας σας. Γι’ αυτό που πρέπει να είστε σίγουροι είναι ότι η επιτυχία σας όχι μόνο  δεν θα περάσει απαρατήρητη, αλλά, πολύ σύντομα θα επιβραβευτεί.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/7/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα